Wie extern advies inschakelt moet kunnen rekenen op professionele onafhankelijkheid, zorgvuldigheid en integriteit. Die waarborg krijgt u van de bureaus die verenigd zijn in de Raad van Organisatie Adviesbureaus (ROA). Onze leden onderschrijven een strikte gedragscode waarin ze de kwaliteit van hun dienstverlening aan opdrachtgevers centraal stellen.

Sinds 1970 vertegenwoordigt de ROA de meest vooraanstaande organisatieadviesbureaus in Nederland. Bij de bureaus die zich sindsdien bij ons hebben aangesloten werken meer dan 2.500 adviseurs. Aan het lidmaatschap verbinden we strenge eisen. Zo kijken we kritisch naar de bureauomvang, continuïteit, kwaliteitsborging en expertise van onze leden.

Roa Gedrachtscode

ROA-gedragscode

De gedragsregels die de leden van de Raad van Organisatie Adviesbureaus (ROA) onderschrijven zijn er om uw belangen als opdrachtgever te beschermen. Van een aangesloten bureau mag u hoogwaardige kwaliteit verwachten.

Lees meer
Presentatie Programma Consulting Captains Dinner 24 11 2016

Consulting Captains Dinner

Na het succes van vorig jaar, wordt op donderdag 23 november voor de tweede keer het Consulting Captains Dinner georganiseerd.

Lees meer
Maatschappelijke Kosten Batenanalyse

Maatschappelijke kosten-batenanalyse

Dit jaar start de ROA met een Maatschappelijke kosten-batenanalyse op diverse uitgevoerde projecten van de ROA organisatieadviesbureaus. Doel van deze analyse is inzicht geven in de toegevoegde waarde van de organisatieadviesbureaus op de effecten die een project heeft op de welvaart van Nederland. Meer informatie volgt binnenkort.
Presentatie Programma Consulting Captains Dinner 24 11 2016

YCN Nazomerfestival

7 september vindt het eerste Young Consulting Network Nazomerfestival plaats. Inschrijving en nadere informatie volgt binnenkort

Lees meer

Download de ROA App

U vindt alle informatie over de bij de ROA aangesloten bureaus, de gedragscode en de tuchtrechtregeling ook in de ROA App ‘Kies voor advies’. Download deze app gratis voor Apple of Android via de online stores.

ROA app voor Android ROA app voor IOS