Nieuws

ROA Nieuws

Nieuws via consultancy.nl

Adviesbureaus onderzoeken verbeterde ov-verbinding Amsterdam-Haarlemmermeer

17-4-2024

Het verbeteren van de ov-verbindingen tussen Amsterdam en de Haarlemmermeer (OVAH) is een belangrijke doelstelling voor de komende jaren. Tal van zakelijke dienstverleners zijn geselecteerd om te ondersteunen bij het zetten van de eerste stappen van de megaopgave.

Lees verder

Adviesbureaus ondertekenen manifest voor circulair bouwen

15-4-2024

Ruim veertig bedrijven hebben zich verbonden aan het manifest ‘Circulair bouwen: Het Nieuwe Normaal’. Onder deze ambassadeurs bevinden zich ook talrijke ingenieurs- en adviesorganisaties actief in de bouwsector.

Lees verder

Berenschot onderzoekt beveiliging Universiteit Leiden tijdens demonstratie

15-4-2024

Berenschot is ingeschakeld om het optreden van beveiligers van de Universiteit Leiden tijdens een pro-Palestina-demonstratie te onderzoeken. 

Lees verder

Berenschot: ‘Getransformeerde bibliotheken trekken veel meer bezoekers’

12-4-2024

Bibliotheken die onderdeel zijn geworden van een gebouw met meerdere culturele functies, trekken veel meer bezoekers. Dat blijkt uit onderzoek van Berenschot.

Lees verder

Berenschot en Montis-Q werken samen bij CSRD-dienstverlening

11-4-2024

Berenschot heeft op het gebied van CSRD-dienstverlening een samenwerking gesloten met Montis-Q.

Lees verder

Limburgse ringweg drie keer zo duur als begroot door ‘planningsoptimisme en ambitieuze ramingen’

8-4-2024

De bouw van een ringweg in Zuid-Limburg is drie keer zo duur uitgevallen als begroot. Uit onderzoek van Berenschot komt naar voren dat de forse overschrijdingen vooral te wijten zijn aan planningsoptimisme en ambitieuze ramingen.

Lees verder

HWBP kiest TwynstraGudde en Wateropleidingen als opleidingspartners

3-4-2024

Het Hoogwaterbeschermingsprogramma is gestart met het doorontwikkelen van zijn opleidingscurriculum. TwynstraGudde en Wateropleidingen zijn gekozen als partner van het verbetertraject.

Lees verder

‘Energietransitie onder druk door netbeheertarieven en gebrek aan industriepolitiek’

26-3-2024

De marktprijzen voor energie zijn sinds een jaar geleden flink gedaald. Hoge netbeheertarieven dreigen de Nederlandse energietransitie echter op achterstand te zetten. Aanbieders en afnemers stellen door de hoge Nederlandse tarieven investeringsbeslissingen uit, die in landen om ons heen wel worden genomen. “De overheid kan en moet veel meer doen om een level playing field te creëren”, zegt Guus van Leerdam, managing partner Energie bij TwynstraGudde.

Lees verder
Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Sluiten