MicrosoftTeams-image (5)

Afscheid Ronald van Rijn

5-10-2023

Na 8 jaar actief te zijn geweest voor de ROA heeft Ronald van Rijn zijn werkzaamheden deze zomer overgedragen aan de nieuwe voorzitter Anton Koonstra.

Lees verder
MicrosoftTeams-image (8)

Terugblik "(Mee)bouwen aan vertrouwen: de rol van de adviestak"

3-10-2023

Op donderdag 28 september jl. heeft de ROA Najaarsbijeenkomst "(Mee)bouwen aan vertrouwen: de rol van de adviestak" plaatsgevonden in het Dutch Design Hotel in Amsterdam. De bijeenkomst stond in het teken van werken aan vertrouwen, een prachtige missie om na te streven.

Lees verder
Capgemini

Capgemini Invent wordt lid van de ROA

24-7-2023

In uitdagende tijden moeten we vasthouden aan onze dromen voor de toekomst. Hoe kunnen technologische innovatie en het talent van mensen helpen om een duurzame en positieve wereld voor iedereen te creƫren? Als wereldwijd bekende technologie- en digitale leider hebben wij de verantwoordelijkheid, de ambitie en de middelen om bij te dragen aan het oplossen van belangrijke maatschappelijke vraagstukken die onze toekomstige wereld vormgeven. Bij Capgemini Invent leveren wij een bijdrage aan het verwezenlijken van deze ambitie met ons programma Invent For Society. Invent for Society erkent het belang van sociale impact en hoe dit een essentieel onderdeel is van al onze dagelijkse activiteiten met onze klanten. Laten we kennis delen om samen de wereld een duurzamere plek te maken voor ons allemaal.

Lees verder
YCN

Young Consulting Network door grens van 400 jonge consultants

10-7-2023

Het Young Consulting Network van de Raad van Organisatieadviesbureaus (ROA) staat stil bij een mijlpaal. Met de toetreding van nieuwe bureaus is het netwerk voor consultants onder de 35 jaar gegroeid naar meer dan 400 leden.

Lees verder
Laad meer