'Alles wat we doen, welk advies we ook uitbrengen, onze focus is altijd gericht op de impact die ons werk heeft bij onze opdrachtgever. Die drive herken ik ook in andere ROA-bureaus.'

AT Osborne

AT Osborne is runner-up in een recent reputatieonderzoek onder Nederlandse adviesbureaus. U vindt bij ons dus expertise die zich bewezen heeft én gewaardeerd wordt. AT Osborne kreeg veel waardering in categorieën als Servicegerichtheid, Innovatief, Bedrijfsmatige werkwijze, Goed Werkgeverschap, Transparant, Maatschappelijk Verantwoord en Financiële prestaties.

Wat we voor u kunnen doen

Onze diensten beslaan het hele spectrum van strategie tot en met implementatie. Zo kunt u bij ons terecht voor het verrichten van haalbaarheidsonderzoek, conceptontwikkeling, opstellen van een programma van eisen, huisvestingsmanagement, project- en procesmanagement, programmamanagement, omgevingsmanagement, bouwkostenadvies en financieel management, facility management, juridische advisering, interim-management, communicatie, contractering en aanbesteding, risicomanagement, kwaliteitsmanagement, second opinions, projectaudits en trainingen.

Waarmee we ons onderscheiden

AT Osborne lost ruimtelijke vraagstukken op. Onderscheidend is de verbinding tussen plannen en praktijk. Abstracte vraagstukken tot een praktisch resultaat brengen, dat is onze kracht. AT Osborne is een multidisciplinair bureau met 160 specialisten: van project- en procesmanagers tot experts op het gebied van financiën, techniek of juridische vraagstukken. Daarmee leveren wij alle denkbare kennis en ervaring die u nodig heeft om uw project te laten slagen.

logo-at-osborne

In het kort

Opgericht: 2003
Organisatie: B.V.
Directie: Ir. drs. W.A.A.M. Demmers (directievoorzitter)
Medewerkers: 160+
Locaties: Baarn, Brussel, Parijs
Certificering:
* ISO-9001

Cases

Downloads

Diensten

Sluiten