'Kwaliteit van consultancy schuilt niet alleen in de scherpe analyse, heldere strategie of het concrete plan, maar juist in het vermogen om samen met de opdrachtgever de ambitie ook te realiseren.'

GEA consultancy

GEA consultancy is expert op het gebied van ‘communicatielogistiek’; de inrichting en organisatie van informatie- en communicatieprocessen. Wij realiseren verandering, versterken innovatievermogen en brengen beweging in uw organisatie, mensen en systemen.

Snelle groei van mediakanalen, uitingsvormen en door technologie gedreven innovaties brengen een revolutie teweeg. Deze zogenaamde ‘mediatransitie’ heeft betekenis voor de mens achter de processen van onze drie expertisegebieden:

  • Publishing processen
  • Klantinteractie en –communicatie
  • Informatie- en documentmanagement
  • Voorop in communicatielogistiek

GEA realiseert mediatransities op het gebied van communicatielogistiek – oftewel de inrichting en organisatie van in- en uitgaande informatie- en communicatieprocessen. Dat doen we voor uitgeverijen, overheden, onderwijsinstellingen, financiële markten en kennis of informatie-intensieve organisaties.

Waarmee we ons onderscheiden

Verandering beklijft wanneer uw organisatie die zelf ontwerpt en realiseert. GEA helpt u hierbij. Benut de kennis en ervaring van onze managers en adviseurs en ervaar hoe krachtig en effectief onze verander- en interventiemethodieken zijn. Want zonder inzicht geen overzicht en zonder project- en programmamanagement geen realisatiekracht.

logo-GEA

In het kort

Opgericht: 1944
Organisatie: B.V.
Directie: Aloys van Balen, Patrick Swart
Aantal medewerkers: 8
Locaties: Weesp
Certificering:
* ISO-9001

Cases

Downloads

Diensten

Begeleiding transitie

GEA begeleidt uw transitie als moderator van de verandering. Met een koffer interventietechnieken en methoden waarmee u het nu én later zelf kunt realiseren.

Procesontwerp

Elk innovatie- of veranderprogramma grijpt in op uw processen, competenties en verantwoordelijkheden. Het ontwerpen van workflows voor de inrichting en organisatie van informatie en communicatie is onze ‘core’.

Contentmanagement

Laat u door onze verandermanagers helpen om processen, content en kanalen zo efficiënt mogelijk te organiseren. Zo verhoogt u het bereik en maximaliseert u de relevantie van uw content.

Sluiten