Over ons

Over ons

Wie extern advies of interim-management inschakelt moet kunnen rekenen op kwaliteit. Deze waarborg krijgt u van de adviesbureaus die verenigd zijn in de Raad van Organisatie Adviesbureaus (ROA). ROA-adviseurs geven zekerheid en borgen de kwaliteit van management consulting met professionele onafhankelijkheid, zorgvuldigheid en integriteit. Onze leden onderschrijven een strikte gedragscode waarin ze de kwaliteit van hun dienstverlening aan opdrachtgevers centraal stellen.

Sinds 1970 vertegenwoordigt de ROA de meest vooraanstaande organisatieadviesbureaus uit de Nederlandse adviesbranche. Wat deze bureaus bindt is de kwaliteit van het advies. Opdrachtgevers die een partner zoeken in strategieontwikkeling en implementatie van plannen willen betrouwbare en hoogwaardige begeleiding. Zekerheid over de toegevoegde waarde van het advies en zorgvuldigheid in het adviesproces. Maar ook deskundige adviseurs met innovatieve idee├źn. Experts met een onafhankelijke kijk en een natuurlijke instelling om deze kwaliteit te leveren.

Bij de aangesloten bureaus werken meer dan 2.500 adviseurs. Aan het lidmaatschap verbinden we strenge eisen. We kijken kritisch naar de bureauomvang, continuïteit van de bedrijfsvoering, de kwaliteitsborging (ISO-9001 is vereist) en expertise van onze bureaus.

Sluiten