Wij onderscheiden ons door ons internationaal karakter, onze mensen en ervaring met brede transformatieprojecten waarbij technologie en bedrijfsvoering integraal worden aangevlogen. Wij doen dit door eerst te luisteren, en dan pas te transformeren.

EY Consulting

EY Consulting: Consulting bij EY bouwt aan een betere wereld door bedrijfstransformatie te realiseren via de kracht van mensen, technologie en innovatie. De aard van het werk evolueert snel, we worden allemaal gevraagd om nieuw gedrag aan te nemen — om innovatiever te zijn, flexibeler te zijn, meer samen te werken, meer van alles.

Zaken doen is vandaag de dag allesbehalve standaard. Er is een dringende noodzaak om vooruit te kijken door een nieuwe bril, om de toekomst te herdefiniëren en nieuwe en andere vragen te stellen:

  • Hoe creëer je klantintimiteit op afstand?
  • Waar komt employee centricity samen met de toekomst van werk?
  • Hoe kan technologie op snelheid een concurrentievoordeel opleveren?
  • Hoe kan innovatie op schaal voldoen aan de nieuwe "S-curve" van de groei?

Diensten

Technologische transformatie

Technologie moet bovenaan de bestuurlijke agenda staan. Klanten verwachten steeds meer technologische producten en diensten. Iedere organisatie moet daarom inzetten op technologie die voorziet in gebruikersgerichte, mobiele, flexibele en datagestuurde oplossingen

Customer Experience

Om de klant van de toekomst van dienst te kunnen zijn, moet men klantgericht zijn, zeker tegenwoordig. Maar het draait niet om het toepassen en implementeren van nieuwe technologie — het gaat erom dat u een bedrijf runt als koploper op digitaal gebied.

Cybersecurity

De teams van EY gespecialiseerd in cybersecurity, strategie, risico, compliance en weerbaarheid kunnen organisaties een duidelijk beeld geven van hun huidige aanpak omtrent cybersecurity en hun actuele beveiligingsniveau. Dat biedt inzicht in hoe, waarom en waar ze het ...

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Sluiten