ALV & ROA Nieuwjaarsbijeenkomst

24-1-2023

Save the date!

Dinsdag 24 januari om 15:45 uur start de ALV.

Voorafgaand aan de nieuwjaarsbijeenkomst zal de Algemene Ledenvergadering van de ROA plaatsvinden. In deze ALV zal onder andere de begroting voor 2023 besproken worden.

ROA nieuwjaarsbijeenkomst

Op dinsdag 24 januari 2023 organiseert de Raad van Organisatieadviesbureaus aansluitend op de ALV een nieuwsjaarsbijeenkomst voor leden en niet-leden. De avond staat in het teken van ‘transities’: de verschillende maatschappelijke opgaven en transities die in ons land spelen op bijvoorbeeld het gebied van klimaat en energie en de uitdagingen waarmee deze transities gepaard gaan. De avond zal in het teken staan van een presentatie van Han Mesters.

Han Mesters
Han Mesters is sector banker Zakelijke Dienstverlening bij ABN AMRO. Deze sector is heel divers en omvat onder meer accountancy, advocatuur, consultancy, notariaat, uitzenders, schoonmaakbedrijven en beveiligingsbedrijven. Han is al meer dan 20 jaar werkzaam in banen die als aandachtsgebied de sector zakelijke dienstverlening hebben. In mei 2000 begon Han als analist voor de sector Business Services bij ABN AMRO Asset Management. Medio 2007 startte hij in zijn huidige functie. Han geeft regelmatig presentaties over trends in de sector en is een actieve gebruiker van social media. Hij heeft een aantal rapporten geschreven over human capital omdat dat onderwerp het bindende element is. Han is bedrijfskundige en economisch historicus.

Meer informatie over de aanmeldmogelijkheden volgt z.s.m..

Deel dit bericht
Overzicht agenda
Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Sluiten