Over ons

Over ons

De Raad van Organisatie Adviesbureaus (ROA) staat voor een kwalitatief hoogwaardige organisatieadviesbranche in Nederland. De ROA spant zich in om verbinding te maken met alle organisatieadviesbureaus in Nederland die ertoe doen. Samen werken we aan een sector die gezien mag worden, die trots is op de toegevoegde waarde voor de economie én voor de samenleving. Dit maakt de ROA een inclusieve branchevereniging; het gaat niet alleen om de aangesloten leden, maar om het belang van de hele branche.

De norm hooghouden, dat is het leidend principe. De ROA daagt alle bureaus uit om het vak van organisatieadviseur voortdurend verder te professionaliseren en de kwaliteit van het advies op een steeds hoger plan te brengen. Daarop zijn alle inspanningen en activiteiten gericht.

Algemene voorwaarden

Onderstaande worden de algemene voorwaarden weergegeven van ROA:

Statuten

Onderstaande worden de statuten weergegeven van ROA:


Consulting Captains Dinner
Jaarlijks organiseren wij in samenwerking met Consultancy.nl het Consulting Captains Dinner. Het Consulting Captains Dinner brengt CEO’S, managing directors en directeuren uit de top van de Nederlandse adviesbranche in een intieme setting bij elkaar.

Klik hier voor de deelnemers van voorgaande jaren.

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Sluiten