Intervisie

Intervisie

Wil je groeien in je vak? Houd je ervan om samen met anderen te reflecteren op elkaars functioneren? Denk je graag na over je persoonlijke ontwikkeling en je professionele integriteit?

Dan is intervisie met andere young consultants iets voor je! Onder begeleiding van een ervaren adviseur van één van de ROA-adviesbureaus kom je met een groep van 4-6 adviseurs vier keer per jaar samen om ervaringen te delen en van elkaar te leren.

Aan de start bespreek je samen volgens welke intervisiemethode je wilt werken, hoe je van de begeleider gebruik wilt maken en waar en wanneer jullie samen gaan komen. Ook bespreek je aan de start het belang van een veilige en vertrouwelijke sfeer binnen de groep en maak je afspraken over de invulling, frequentie en duur van intervisiebijeenkomsten. Kortom, er is sprake van een duidelijk contracteringsmoment voor de groep en begeleider.

Interesse?
Meld je nu gratis aan voor één van onze intervisiegroepen via het info@roa-advies. Zodra er voldoende aanmeldingen zijn, organiseert ROA voor die groep de begeleider en de eerste bijeenkomst. Deelname is gratis, maar bij veel aanmeldingen vanuit hetzelfde adviesbureau vraagt het YCN om ook een begeleider te leveren.

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Sluiten