Nieuws

ROA Nieuws

Nieuws via consultancy.nl

Rapport schetst tekortkomingen in besluitvorming rond datacenters Hollands-Kroon

27-5-2024

Na jarenlang onderhandelen, felle discussies en een op raadselachtige wijze verwisselde plattegrond was de mogelijkheid opeens daar: het licht voor de bouw van twee mega-datacenters in de gemeente Hollands Kroon stond op groen. Meteen volgde echter flink wat kritiek. Berenschot onderzocht de gang van zaken rond de besluitvorming.

Lees verder

Bestuurders worstelen met uitvoering duurzaamheid en MVO

23-5-2024

Duurzaamheid en MVO behoren ook in 2024 tot de vijf belangrijkste strategische prioriteiten van bestuurders. Maar het daadwerkelijk realiseren van impact blijft een worsteling, zo blijkt uit onderzoek van Berenschot.

Lees verder

TwynstraGudde benoemt Meryem Kilic-Karaaslan tot directeur

22-5-2024

TwynstraGudde heeft partner Meryem Kilic-Karaaslan benoemd tot de nieuwe directeur van de diensten op het gebied van interim-management en executive search.

Lees verder

Berenschot versterkt team Sociaal Domein met Warner Admiraal

8-5-2024

Warner Admiraal is bij Berenschot gestart als managing consultant binnen het team Sociaal Domein. 

Lees verder

Strategische trends van 2024: Talent, digitalisering, innovatie en ESG

30-4-2024

Talent, digitalisering, innovatie en duurzaamheid. Dat zijn de vier belangrijkste strategische prioriteiten voor 2024, blijkt uit het Strategie Trendsonderzoek 2024 van organisatieadvieskantoor Berenschot.

Lees verder

Lokale overheden €1 miljard meer kwijt aan klimaat- en energiebeleid

30-4-2024

In de aanloop naar 2030 staan Nederlandse lokale overheden voor een grote financiële uitdaging. Volgens onderzoek van de Raad voor het Openbaar Bestuur, uitgevoerd door Andersson Elffers Felix en Improven, zijn lokale overheden €1 miljard meer kwijt aan klimaat- en energiebeleid dan eerder werd geraamd.

Lees verder

AT Osborne brengt vernieuwd boek Bouwkostenmanagement uit

29-4-2024

Achttien jaar na de eerste editie van ‘Bouwkostenmanagement’ heeft AT Osborne het boek geactualiseerd. Het handboek is uitgebreid en gewijzigde normen zijn verwerkt.

Lees verder

Adviesbureaus onderzoeken verbeterde ov-verbinding Amsterdam-Haarlemmermeer

17-4-2024

Het verbeteren van de ov-verbindingen tussen Amsterdam en de Haarlemmermeer (OVAH) is een belangrijke doelstelling voor de komende jaren. Tal van zakelijke dienstverleners zijn geselecteerd om te ondersteunen bij het zetten van de eerste stappen van de megaopgave.

Lees verder
Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Sluiten