Nieuws

ROA Nieuws

Nieuws via consultancy.nl

DUO kiest IT-bureaus voor inhuurcontract van €200 miljoen

23-11-2020

De Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) heeft de winnaars bekend gemaakt van zijn Europese aanbesteding voor de inhuur van externe IT-professionals. Met het contract is zo’n €200 miljoen gemoeid. 

Lees verder

Zes partijen leveren IT-experts aan overheidsdienstverlener Logius

3-11-2020 Lees verder

JBR helpt bedrijven herstructureren om de storm te doorstaan

28-10-2020

Nu de tweede coronagolf het land overspoelt staat steeds meer bedrijven het water aan de lippen. Een continuïteitsprobleem hoeft echter niet het einde van de onderneming te betekenen. JBR helpt bedrijven die moeten herstructureren om te overleven. Managing Partner Ronald van Rijn van JBR Consultancy en Bart Kroon van JBR Interim Executives vertellen over het vak van bedrijvendokter.

Lees verder

Zeven belangrijke digitale thema’s voor de publieke sector

12-10-2020

Voor het jubileumboek ter ere van zijn 35-jarig bestaan ​​interviewde VKA 35 bestuurders in de publieke sector. Ze werden gevraagd wat volgens hen de belangrijkste digitale trends voor de komende jaren zullen zijn. Uit al deze visies hebben de adviseurs gedestilleerd welke zeven ontwikkelingen de komende periode de meeste impact zullen hebben.

Lees verder

BMC en Deloitte steunen manifest ‘Samen werken aan goed onderwijs’

12-10-2020

BMC en Deloitte ondersteunen het manifest ‘Samen werken aan goed onderwijs’. Samen met andere bedrijven, gemeenten en maatschappelijke organisaties slaan ze de handen ineen om de groeiende kansenongelijkheid in het Nederlandse onderwijs tegen te gaan.

Lees verder

PrivaZorg wordt onderdeel van het netwerk van Fundis

5-10-2020

De bestuurlijke fusie tussen Fundis en PrivaZorg is na goedkeuring van de NZa en ACM een feit. Met deze fusie wordt PrivaZorg een zelfstandig onderdeel van het netwerk van Fundis. JBR heeft PrivaZorg begeleid bij de strategische heroriëntatie, het zoeken naar geschikte partners en de fusieonderhandelingen met Fundis. 

Lees verder

VKA interviewt 35 bestuurders over de toekomst van digitalisering

23-9-2020

Verdonk Klooster & Associates (VKA) bestaat 35 jaar. “Daar hebben we natuurlijk uitgebreid bij stilgestaan”, vertelt directeur Marc Gill'ard. Onder andere door het uitbrengen van een 160-pagina tellend jubileumboek waarin toonaangevende bestuurders uit verschillende sectoren aan het woord komen over – hoe kan het ook anders anno 2020 – digitalisering in Nederland.

Lees verder

ELLIPSE-dashboard geeft inzicht in zorgvraag per regio

22-9-2020

Hoe gaat de zorgvraag zich ontwikkelen? Deze vraag houdt momenteel heel Nederland bezig, zeker nu het aantal coronabesmettingen weer oploopt. Maar ook op de langere termijn blijft het een actueel vraagstuk: onder invloed van ontwikkelingen als vergrijzing en snelle technologische vooruitgang blijft de zorgvraag veranderen. Het nieuwe ELLIPSE-dashboard van AT Osborne maakt de vraag naar zorg per regio inzichtelijk.

Lees verder
Sluiten