Nieuws

ROA Nieuws

Nieuws via consultancy.nl

AT Osborne begeleidt oplevering van Curaçao Medical Center

15-1-2020

AT Osborne heeft de oplevering van het Curaçao Medical Center (CMC) begeleid. Het bureau was vanaf de start van het project betrokken bij het project. 

Lees verder

Boris Gooskens volgt Diederik Hommes op in directie Rijnconsult

13-1-2020

Boris Gooskens is benoemd tot directielid bij Rijnconsult. Hij neemt het stokje over van Diederik Hommes.

Lees verder

Sabrina van Miltenburg verruilt gemeente Den Haag voor PBLQ

31-12-2019

Na een lange carrière binnen de overheid is Sabrina van Miltenburg onlangs als Senior Adviseur begonnen bij PBLQ. Haar uitgebreide ervaring kan ze nu inzetten om opdrachtgevers uit de publieke sector te helpen in de voortdurende transformatie naar een eerlijke en betrouwbare informatiesamenleving. 

Lees verder

Vier jonge organisatieadviseurs over hun start bij AEF

23-12-2019

Dit najaar hebben vier jonge adviseurs zich aangesloten bij Andersson Elffers Felix: Carlijn van Helmond, Jonas van Leeuwen, Gillian Lustermans en Maxime Dekkers . Hoe verging het ze de eerste maanden bij het Utrechtse bureau voor maatschappelijke vraagstukken?

Lees verder

Erasmus benoemt Wolfgang Ebbers tot bijzonder hoogleraar

19-12-2019

Wolfgang Ebbers is sinds afgelopen maand bijzonder hoogleraar ‘ICT en strategisch innoveren in de publieke sector’ aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. De leerstoel is mede mogelijk gemaakt door adviesbureau PBLQ, waar Ebbers al bijna zes jaar actief is.

Lees verder

JBR slaat vleugels uit naar België

18-12-2019

JBR breidt uit naar België. Het bureau heeft daarvoor de handen ineengeslagen met Rik van Meirhaeghe, die aan het hoofd staat van het nieuwe Belgische kantoor. Consultancy.nl sprak met Van Meirhaeghe en Managing Partner Ronald van Rijn over de samenwerking. “Rik beschikte al over een volwassen team en heeft toegang tot zowel de Belgische als Nederlandse markt”, aldus Van Rijn. “Daardoor kunnen we meteen een vliegende start maken.” 

Lees verder

Marc Unger moet renovatiesoap Binnenhof in goede banen leiden

13-12-2019

De verbouwing van het Binnenhof heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een heuse soap, waarin architecten, politici en ambtenaren hun eigen belangen verdedigen, met als resultaat dat er nog altijd geen definitief renovatieontwerp is. Sinds afgelopen maand probeert Marc Unger van AT Osborne daar verandering in aan te brengen.

Lees verder

Tiny Rieken als ridder met pensioen

11-12-2019

Tiny Rieken, oprichtster van Rieken & Oomen, is met pensioen gegaan. Dat is beslist niet onopgemerkt gebleven: tijdens haar afscheidsreceptie werd ze verrast door de burgemeester van Maastricht, die haar een koninklijke onderscheiding gaf. Daarmee werd Rieken geëerd voor haar bijdrage aan de doorstroom van vrouwen naar de top. 

Lees verder
Sluiten