Nieuws

ROA Nieuws

Nieuws via consultancy.nl

Lotte Ravenhorst verbindt zich aan Cultuur & Erfgoed team van BMC

20-6-2018

BMC heeft een nieuwe consultant verwelkomd. Sinds enkele weken is Lotte Ravenhorst actief voor het adviesbureau als Senior Adviseur Cultuur & Erfgoed. Ravenhorst maakte de overstap naar BMC vanuit de gemeente Rotterdam, waar ze de functie van Strategisch Adviseur Cultuur bekleedde. 

Lees verder

Voormalig Novisource interim CEO wordt directeur QNH Consulting in België

15-6-2018

Na in 2017 Novisource meerdere maanden als interim-CEO geleid te hebben heeft Eric Drossaert nu een nieuwe bestuursklus. Hij is benoemd tot directeur van de Belgische tak van adviesbureau QNH Consulting. In zijn nieuwe rol zal hij zich richten op de verdere groei van QNH in België en de uitbreiding van het portfolio.

Lees verder

Twynstra Gudde wil Nederland helpen aan een duurzamere toekomst

11-6-2018

Met de adviesgroep Energie zet Twynstra Gudde zich in voor een versnelling van de transitie naar een duurzame samenleving. Door kennis in te brengen en samen te werken met diverse betrokken partijen wil het Amersfoortse bureau bijdragen aan innovaties als hernieuwbare energie, nieuwe mobiliteitsconcepten, energieneutrale woningen en circulaire industriële processen. “Door partijen te verbinden aan gezamenlijke ambities boeken we resultaat en komt de energietransitie op gang”, stelt Zenzi Pluut, die sinds kort Managing Partner is binnen de adviesgroep Energie.

Lees verder

Tamara Hols en Marnix Janssen over het traineeship van PBLQ

7-6-2018

Verschillende adviseurs doorlopen het traineeship van PBLQ. Zo ook Tamara Hols en Marnix Janssen. Janssen rondde onlangs het tweejarige programma af en Hols is momenteel in de laatste fase van het traject. Consultancy.nl sprak met beiden over hun ervaringen. 

Lees verder

Interimbureau Novisource wordt na koerswijziging ontmanteld

6-6-2018

Brainnet heeft de broker- en bemiddelingsactiviteiten van Novisource overgenomen. De deal, die wordt gesloten vijf maanden nadat Novisource bekendmaakte de onderhandelingen te zijn gestart met een mogelijke koper, zal naar verwachting worden opgevolgd door nog een desinvestering. Dit als onderdeel van de executie van een ontmantelplan dat is uitgedacht door strategische adviseurs.

Lees verder

Pim Nijssen, Wicher Schönau en Sjoerd Memelink partner bij Twynstra

5-6-2018

Twynstra Gudde heeft drie nieuwe partners benoemd: Pim Nijssen, Wicher Schönau en Sjoerd Memelink. Alle drie de kersverse partners werken al geruime tijd als adviseur voor het Amersfoortse organisatieadviesbureau.

Lees verder

Vier consultants sluiten zich aan bij organisatieadviesbureau Rijnconsult

4-6-2018

Rijnconsult heeft vier nieuwe professionals toegevoegd aan het team: Kyra Cools, Jeroen Bronswijk, Evelien van Gijzen en Lieke Brouwer. Met de nieuwe aanwinsten telt het bureau circa 50 professionals. “We hebben nu een mooie mix van oudgedienden en jonge adviseurs”, aldus Rijnconsult.

Lees verder

Leeuwendaal brengt Gallup CliftonStrengths naar Nederlandse publieke sector

4-6-2018

Leeuwendaal heeft een primeur te pakken op de Nederlandse markt voor HR-advies en training. Het HR-advieskantoor uit Den Haag heeft een exclusief partnerschap gesloten met het gerenommeerde Amerikaanse Gallup, waardoor het de CliftonStrengths kan introduceren en toepassen bij publieke organisaties in ons land. CliftonStrengths is een gepatenteerde tool van Gallup die tot op heden wereldwijd is gebruikt door meer dan achttien miljoen professionals, en is gecreëerd vanuit het idee dat uitgaan van kracht – in plaats van het repareren van zwaktes – het recept is voor menselijk succes.

Lees verder
Sluiten