Nieuws

ROA Nieuws

Nieuws via consultancy.nl

Adviesveteraan Erwin van de Pol krijgt koninklijke onderscheiding

24-7-2024

Hij was soldaat, afwasser, ligwagenconducteur, diplomaat in spe en bestuurslid. Is moderator van een boekencafé, dagvoorzitter, spreker op congressen en docent bij Sioo. Hij schreef honderden artikelen, columns en recensies voor onder meer De Volkskrant, Het Parool, De Groene, Binnenlands Bestuur en Trouw. Maar bovenal is Erwin van de Pol al ruim 35 jaar lang adviseur in hart en nieren. En sinds kort is hij óók Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.

Lees verder

Adviesbureaus ondersteunen IenW bij Friese Waddenveerconcessies

22-7-2024

In 2029 lopen de huidige Friese Waddenverenconcessies af. Dat lijkt ver weg, maar al in 2026 moet de klus voor 15 jaar vergund worden. Het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat (IenW) is als concessieverlener daarom begonnen met de voorbereidingen, met ondersteuning van AT Osborne en MuConsult.

Lees verder

TwynstraGudde behoudt hoogste niveau van CO2-prestatieladder

22-7-2024

TwynstraGudde is wederom gecertificeerd voor niveau 5 op de CO2-prestatieladder, de hoogst haalbare trede van het duurzaamheidskeurmerk.

Lees verder

Opmars van private equity in zorgsector vertraagt

16-7-2024

Private equity-investeerders waren het afgelopen jaar goed voor 45% van de overnames binnen de zorgsector, zo blijkt uit een analyse van JBR. Dat is minder dan in de voorgaande jaren, toen private equity goed was voor meer dan de helft van de deals.

Lees verder

TwynstraGudde ondertekent het Nederlandse Charter Diversiteit

10-7-2024

TwynstraGudde heeft afgelopen maand het Nederlandse Charter Diversiteit van de Sociaal-Economische Raad (SER) ondertekend. Hiermee wil het organisatieadviesbureau het belang van diversiteit en inclusie binnen de bedrijfsvoering benadrukken.

Lees verder

Leiden vanuit verbondenheid: Leeuwendaal lanceert ontwikkelprogramma voor managers

9-7-2024

Verbondenheid van medewerkers is cruciaal voor de prestaties van een organisatie, en dé bepalende factor in die verbondenheid is de manager. Leeuwendaal heeft een nieuw ontwikkelprogramma gelanceerd waarin managers leren hoe ze het beste uit hun medewerkers halen.

Lees verder

Integraal programmeren in de Regionale Energiestrategie

4-7-2024

De Groene Metropoolregio Arnhem-Nijmegen ontwikkelde, met netbeheerder Liander, een aanpak voor integraal programmeren van het energiesysteem in de Regionale Energiestrategie (RES)-regio. Zij zijn daarmee gangmakers in de provincie Gelderland. P2 en Twynstra Gudde ondersteunen het samenwerkingsverband.

Lees verder

TwynstraGudde benoemt Douwe Hatenboer tot partner

28-6-2024

TwynstraGudde heeft per 1 juli Douwe Hatenboer benoemd tot partner. Hatenboer geeft sinds 2023 leiding aan de adviesgroep zorg van het organisatieadviesbureau, waarbij hij zich vooral toelegt op samenwerkingsvraagstukken en organisatie-inrichting in de zorg.

Lees verder
Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Sluiten