Nieuws

ROA Nieuws

Nieuws via consultancy.nl

AT Osborne betrokken bij nieuwe productiefaciliteit van Eriks

16-3-2020

AT Osborne heeft bijgedragen aan de realisatie van een nieuwe productiefaciliteit van Eriks, een industriële dienstverlener. 

Lees verder

CAK had interne processen niet op orde, gevolgen prestaties beperkt

16-3-2020

Er waren tussen 2013 en 2018 problemen bij het CAK. De interne processen waren niet op orde, de cultuur en werkwijzen waren onvoldoende gericht op verbetering en de ICT-systemen waren verouderd – zo concludeert AEF op basis van een evaluatie. De interne knelpunten hadden echter beperkte gevolgen voor de dienstverlening. Het CAK is vorig jaar gestart met een verbeterprogramma, waarin de knelpunten worden opgepakt.

Lees verder

JBR Corporate Finance begeleidt transacties in de zorgsector

12-3-2020

De gezondheidszorg is een van de kernsectoren van JBR Corporate Finance. De afgelopen zes maanden was het M&A-bureau betrokken bij drie succesvolle overnames.

Lees verder

JBR begeleidt verkoop van Peruviaans maritiem bedrijf

17-2-2020

Dealmakers van JBR hebben succesvol samengewerkt met collega’s in Latijns-Amerika om Tramarsa Flota – een maritiem bedrijf uit Peru – te ondersteunen bij de verkoop aan de grotere branchegenoot PSA Marine uit Singapore.

Lees verder

Drie consultants over hun eerste maanden bij Rijnconsult

5-2-2020

Sinds de zomer van vorig jaar werken Rowena Achterkamp, Jan Treep en Rosa Schuurmans voor Rijnconsult. De drie jonge consultants vertellen over hun ervaringen bij het Utrechtse organisatieadviesbureau: “Ik geniet van de schat aan ervaring die aanwezig is. Er is een gezamenlijke behoefte om te delen in kennis en van elkaar te leren.”

Lees verder

AEF helpt Friesland bij harmoniseren gezondheidsprogramma's

4-2-2020

GGD Fryslân gaat samenhang aanbrengen tussen de verscheidene gezonde leefstijlprogramma’s van de Friese gemeenten. De harmonisering van de Friese preventieaanpak wordt ondersteund door AEF. 

Lees verder

Onderwijsbureau B&T plant voor elke opdracht een boom

31-1-2020

B&T, een adviesbureau voor het onderwijsdomein, heeft zich als (bedrijfsbos)partner verbonden aan Trees for All. Met de stap onderstreept het bureau, dat graag iets terugdoet voor de maatschappij, zijn duurzame karakter. Trees for All investeert al twintig jaar in de toekomst en leefbaarheid van de aarde door wereldwijd bossen te planten en te herstellen. Dankzij donateurs heeft de organisatie al miljoenen bomen geplant in Nederland en het buitenland.

Lees verder

Drie trends voor het laboratorium van de toekomst

30-1-2020

Hoe ziet het laboratorium voor de volgende generatie eruit? Adviseurs van AT Osborne gingen samen met jonge promovendi op onderzoek uit. Ze beschrijven drie overkoepelende ontwikkelingen.

Lees verder
Sluiten