Nieuws

ROA Nieuws

Nieuws via consultancy.nl

‘Bij BMC draag je als adviseur bij aan maatschappelijke impact’

17-11-2021

Na jaren in de accountancy te hebben gewerkt maakte Meine Jongedijk zo’n drie jaar geleden de switch naar de consultancy bij BMC. Jongedijk legt uit waarom hij op z’n plek is bij het bureau voor het publieke domein.

Lees verder

Succesfactoren voor de transitie naar een duurzaam voedselsysteem

10-11-2021

De voedseltransitie – de overgang naar een duurzaam voedselsysteem – zal ertoe leiden dat dat de wijze waarop voedsel wordt geproduceerd en geconsumeerd het komend decennium ingrijpend zal veranderen. Experts van Rijnconsult delen succesfactoren die op systeem- en organisatieniveau bijdragen aan een succesvolle voedseltransitie.

Lees verder

Consultant Research Josephine Blaazer draait direct volop mee bij JBR

10-11-2021

Enkele maanden geleden startte Josephine Blaazer als Consultant Research bij JBR. Ze vertelt hoe het is om te werken voor het adviesbureau uit Zeist, dat zich toelegt op strategische vraagstukken, corporate finance en restructuring.

Lees verder

De Influisteraar: Hans Andersson over het vak van organisatieadviseur

10-11-2021

Hans Andersson, medeoprichter van Andersson Elffers Felix, heeft samen met auteur Jan Tromp een nieuw boek uitgebracht: De Influisteraar.

Lees verder

Voormalig Tweede Kamerlid Arne Weverling naar Rijnconsult

2-11-2021

Voormalig Tweede Kamerlid Arne Weverling heeft zich verbonden aan organisatieadviesbureau Rijnconsult.

Lees verder

De bijdrage van groene waterstof aan de energietransitie

21-10-2021

Waterstof wordt door velen gezien als een van de belangrijkste aanjagers van de energietransitie. Mirthe Lantman, Senior Consultant bij JBR, legt uit welke bijdrage waterstof kan leveren, en kijkt in het bijzonder naar de kansen en mogelijkheden rondom groene waterstof.

Lees verder

Buitenlandse Zaken kiest partners voor inhuur van ICT-professionals

8-10-2021

Het ministerie van Buitenlandse Zaken heeft zes partijen geselecteerd als mantelpartij voor de inhuur van ICT-professionals.

Lees verder

10 adviesbureaus dragen bij aan Diversity Day 2021

4-10-2021

Morgen vindt voor de derde keer Diversity Day plaats. Met het evenement wordt aandacht gevraagd voor meer diversiteit, in het bijzonder op de werkvloer. Dit jaar leveren tien adviesorganisaties een bijdrage aan het event, met PwC en Deloitte bovendien als twee van de co-organiserende partners.

Lees verder
Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Sluiten