Nieuws

ROA Nieuws

Nieuws via consultancy.nl

Berenschot onderzoekt kinderopvang, onderwijs en zorg

5-6-2023

De ministeries van VWS, OCW en SZW zijn een onderzoek gestart naar de druk op de keten van kinderopvang, basisonderwijs en zorg. Adviesbureau Berenschot ondersteunt het onderzoek.

Lees verder

Starten bij AEF: Wat kun je verwachten in het eerste jaar? (En daarna)

31-5-2023

Adviseren is een vak. En net als de maatschappij, is dat vak voortdurend in ontwikkeling. Andersson Elffers Felix (AEF) investeert dan ook volop in zijn adviseurs – in hun eerste jaar, maar ook daarna. Wat kun je verwachten als je je aansluit bij het Utrechtse adviesbureau voor maatschappelijke vraagstukken? We vroegen het aan enkele AEF’ers.

Lees verder

10de editie Nationaal Adviesbureau Voetbaltoernooi trapt af op 23 juni

26-5-2023

Na jaren van coronamalaise is het Nationaal Adviesbureau Voetbaltoernooi weer terug op het veld. Op 23 juni strijden teams van 15 tot 20 adviesbureaus (inschrijven is nog mogelijk) om de titel van best voetballende consultantsteam van 2023.

Lees verder

Havenbedrijf Rotterdam kiest partners voor strategische IT-consultancy

24-5-2023

Havenbedrijf Rotterdam heeft na een competitief aanbestedingstraject vijf partijen geselecteerd als partner voor strategisch advies op het gebied van digitalisering en IT-transformatie.

Lees verder

Berenschot helpt KwadrantGroep bij transitie naar ouderenbegeleiding

22-5-2023

De Friese ouderenzorginstelling KwadrantGroep biedt alle vormen van zorg en dienstverlening aan ouderen. Bij de merken van de groep – Elkander, De Friese Wouden, Palet, KwadrantGroep Huishoudelijke Hulp en servicepakket MeiJo – werken rond de 7.000 medewerkers.

Lees verder

Invloed van private equity in de Nederlandse zorg neemt verder toe

17-5-2023

Ondanks de economische onzekerheid is het aantal overnames en fusies in de zorgsector het afgelopen jaar op een hoog niveau gebleven. Vooral met dank aan financiële investeerders, blijkt uit onderzoek van consultancykantoor JBR.

Lees verder

Meegroeien met een gigant: Het bijzondere verhaal achter de verkoop van HQ Pack

10-5-2023

HQ Pack, een supply chain partner in verpakkingsoplossingen, is overgenomen door NPM Capital. Op het eerste oog een doorsnee deal. Maar wat als de verpakkingsoplossingen van het bedrijf zijn bedoeld voor de chipmachines van ASML? Dealmakers Ronald van Rijn en Thomas van Amerongen van JBR nemen ons mee in de wervelwind rond het nieuwste kroonjuweel van de Nederlandse economie – een onstuimig groeiende hightechwereld vol wereldwijde politiek, state-of-the-art cleanrooms en verpakkingen van 50.000 euro.

Lees verder

Onderzoek: Transport van waterstof kent grote veiligheidsrisico’s

8-5-2023

Het transporteren van waterstof brengt grote veiligheidsrisico’s met zich mee. Dat blijkt uit een gezamenlijk onderzoek van Arcadis, Berenschot en TNO, uitgevoerd in opdracht van de ministeries van Infrastructuur en Waterstaat (IenW) en Economische Zaken en Klimaat (EZK). 

Lees verder
Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Sluiten