Nieuws

ROA Nieuws

Nieuws via consultancy.nl

JBR Interim Executives wil markt voor tijdelijke topbestuurders openbreken

13-8-2018

Wanneer bestuurders zich in een positie bevinden waarin ze zelf niet langer in staat zijn hun bedrijf weer winstgevend te maken of noodzakelijke strategische veranderingen door te voeren, kan het inschakelen van een externe executive uitkomst bieden. Harm Tunteler, de Managing Director van JBR Interim Executives, is al jaren actief in het vak en een van de boegbeelden van de gespecialiseerde beroepsgroep van interim executives. Consultancy.nl sprak met Tunteler over de ontwikkelingen in de markt en de positie van zijn nieuwste werkgever. 

Lees verder

Sjoerd van den Berg keert terug naar sociaal domein team van BMC

8-8-2018

Sjoerd van den Berg is aangesteld bij BMC als Senior Accountmanager en adviseur. Na ruim een half jaar als consultant te hebben gewerkt bij branchegenoot AT Osborne, kiest hij opnieuw voor een uitdaging bij BMC, waar hij in het verleden reeds accountmanagement- en adviesrollen vervulde.

Lees verder

AT Osborne kijkt met trots terug op betrokkenheid bij Noord/Zuidlijn

3-8-2018

Na vele jaren werd op 22 juli dan eindelijk de veelbesproken Noord/Zuidlijn geopend. AT Osborne leverde binnen dit gigantische bouwproject onder meer organisatieadvies. Het kantoor kijkt met een positief en trots gevoel terug op de geleverde diensten. 

Lees verder

EurekaRail streeft naar betere treinverbindingen tussen Eindhoven en Duitsland

27-7-2018

De treinverbindingen tussen Eindhoven en twee belangrijke Duitse steden laten te wensen over. Willen reizigers de reis maken via het openbaar vervoer, dan moeten ze meerdere keren overstappen, waardoor de treinreis verhoudingsgewijs veel tijd kost. Een nieuw programma om zowel de reistijd als de klantervaring te verbeteren is in de maak. Advies- en projectmanagementbureau AT Osborne is betrokken bij het project.

Lees verder

Rijnconsult helpt VNG met uitwerking van Klimaatakkoord-plannen

26-7-2018

De Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG) heeft Boris Gooskens van Rijnconsult gevraagd om het projectteam dat zich bezighoudt met het realiseren van het Klimaatakkoord te ondersteunen. Gooskens is aan de slag gegaan als procesbegeleider, een rol waarin hij zich richt op het verbinden van diverse partijen en hun complexe en soms uiteenlopende behoeften.

Lees verder

Sturen op gebruiksruimte bevordert uitvoering van Omgevingswet

24-7-2018

De Omgevingswet gaat uit van een paradigmawisseling: van bescherming van de fysieke leefomgeving via een werende benadering van activiteiten naar een beleidscyclus, waarin de continue zorg voor de kwaliteit van de leefomgeving centraal staat en ruimte bestaat voor ontwikkeling van activiteiten. Bestuurders en ambtenaren komt de lastige verantwoordelijkheid toe om deze ‘balans tussen beschermen en benutten’ te realiseren. Adviseurs van AT Osborne schetsen hoe het concept ‘gebruiksruimte’ praktische handvatten biedt voor overheid en samenleving, om deze verandering in te zetten.

Lees verder

Robbin Haaijer treedt af als directeur van onderwijsadviseur B&T

23-7-2018

Robbin Haaijer heeft zijn functie als directeur van onderwijsadviseur B&T neergelegd. De leiding van B&T valt (tijdelijk) onder de verantwoordelijkheid van Tijmen Bolk en Hans van Willegen.

Lees verder

Directie WagenaarHoes draagt stokje over aan nieuwe lichting

20-7-2018

Organisatieadviesbureau WagenaarHoes heeft een nieuwe directie geïnstalleerd, bestaande uit Alinda van Bruggen, Paul Geertsema en Frank Tromp. De drie vennoten van het bureau – Harry ter Braak, René Hooijdonk en Jan Willem Kradolfer – richten zich na de generatiewisseling volop op klantwerk. 

Lees verder
Sluiten