Nieuws

ROA Nieuws

Nieuws via consultancy.nl

JBR helpt ondernemers op een kruispunt met de blik vooruit

25-2-2021

De adviseurs van JBR helpen ondernemers, managers, aandeelhouders en toezichthouders met hun strategische vraagstukken. Vier experts van het Strategie-team vertellen hoe het adviesbureau opdrachtgevers die op een kruispunt staan helpt met het maken van de juiste keuzes. 

Lees verder

Rijnconsult en Atrivé vinden elkaar in de beweging vooruit

17-2-2021

Hoe kom je erachter of je elkaar leuk genoeg vindt om samen verder te gaan? Door op proef te gaan samenwonen. Dit is wat Rijnconsult en Atrivé sinds kort doen. In december is Atrivé ingetrokken bij Rijnconsult en het komende jaar gaan de twee adviesbureaus ontdekken of ze voor elkaar zijn bestemd. Directeuren Eveline van Westerop (Rijnconsult) en Robert van Bendegem (Atrivé) hebben er in ieder geval alle vertrouwen in.

Lees verder

Lidewey van der Sluis over talentmanagement in het onderwijs

26-1-2021

We zien, horen en lezen steeds meer over strategisch talentmanagement. Van functiebeschrijvingen en competentieprofielen stappen we over op talent- en waardeontwikkeling. Wat is strategisch talentmanagement eigenlijk? En hoe kan dit in het onderwijs worden gerealiseerd? Henny Luijten, partner bij Rijnconsult, ging hierover in gesprek met professor en hoogleraar Lidewey van der Sluis.

Lees verder

Digitalisering in onderwijs is geen bijzaak maar prioriteit

19-1-2021

De coronacrisis heeft digitalisering binnen het onderwijsdomein nog meer naar de voorgrond gebracht. Tijdens de lockdown is online lesgeven immers de enige manier om het onderwijs door te laten gaan. Karin Straus, partner bij werving- en selectiebureau Rieken & Oomen, onderdeel van Rijnconsult, zet de noodzaak voor het verder professionaliseren van de digitalisering uiteen.

Lees verder

Spotify analyse: Lijst van de top 10 populairste Kerstliedjes

24-12-2020

Het is weer het einde van jaar. Tijd dus voor iedereen om mee te zingen met en te dansen op hun favoriete kerstliedjes, natuurlijk wel op een gepaste 1,5 meter afstand. Wat zijn eigenlijk ’s werelds populairste kerstliedjes? Een team van consultants zocht het uit en analyseerde miljoenen playlists in Spotify, om tot een top-10 lijst van de meest populaire liedjes en artiesten te komen.

Lees verder

Spotify-analyse: Lijst van de top 10 populairste Kerstliedjes

24-12-2020

Het jaar loopt weer op zijn einde. Tijd dus voor iedereen om mee te zingen met hun favoriete kerstliedjes, natuurlijk wel op een gepaste anderhalve meter afstand. Wat zijn eigenlijk ’s werelds populairste kerstliedjes? Een team van consultants analyseerde miljoenen playlists in Spotify om tot een top-10 lijst van de meest populaire liedjes en artiesten te komen.

Lees verder

Investeringen in digitalisering stijgen hard in 2021

22-12-2020

Nederlandse organisaties gaan volgende jaar fors meer investeren in digitalisering, zo blijkt uit een rondgang van VKA.

Lees verder

JBR adviseert De Poli Tankers bij verkoop aan Fransen

1-12-2020

De Franse rederij Sogestran Group heeft een meerderheidsaandeel verworven in De Poli Tankers, een Nederlandse rederij voor de chemie- en gasmarkt. Met het binnengehaalde geld heeft De Poli Tankers op zijn beurt weer de Europese vloot van het Amerikaanse Team Tankers International ingelijfd.

Lees verder
Sluiten