Nieuws

ROA Nieuws

Nieuws via consultancy.nl

Leeuwendaal plukt de vruchten van Gallup-samenwerking

16-10-2019

HR-adviesbureau Leeuwendaal kan terugkijken op een goed jaar. Het bureau zag zijn omzet stijgen met ruim 6% naar €23,4 miljoen en wist een positief bedrijfsresultaat van negen ton neer te zetten. 

Lees verder

TwynstraGudde verhuist naar 'vastgoed as a service'-kantoor

11-10-2019

Deze week is TwynstraGudde begonnen met de stapsgewijze verhuizing naar zijn nieuwe kantoor in De Nieuwe Stad in Amersfoort. Het nieuwe onderkomen kent een innovatief kantoorconcept, dat zich kenmerkt door een hoge mate van flexibiliteit, duurzaamheid en service.

Lees verder

In Súdwest-Fryslân pakken ze het sociaal domein integraal aan

3-10-2019

De gemeente Súdwest-Fryslân heeft doorgepakt bij de ontwikkeling van een vernieuwende, integrale aanpak voor hun sociaal domein beleid. Dat beleid is in het bijzonder gestoeld op eigen regie, samenwerking met alle stakeholders, het stellen van realistische doelen, het creëren van verbinding en een collectief vertrouwen in de aanpak.

Lees verder

Spaanse windenergiespecialist Eolos haalt groeigeld op

1-10-2019

De Zwitserse private equity-partij Prorsum Capital heeft een investering in een windenergiespecialist afgerond. Het betreft Eolos, een Spaans bedrijf dat meetdiensten levert aan de offshore windindustrie.

Lees verder

Aan de slag met datagedreven werken bij gemeenten

26-9-2019

Gemeenten hebben een groeiende behoefte om datagedreven te werken. Op zich een goed idee, al ziet Nico Brinkman van BMC gemeenten vaak worstelen met de plannen hiervoor. Hij schetst een aantal belangrijke valkuilen en hoe deze kunnen worden voorkomen.

Lees verder

Zeven adviseurs aan de slag bij Rijnconsult

23-9-2019

Rijnconsult is dit jaar verder gegroeid. In de afgelopen maanden zijn maar liefst zeven nieuwe adviseurs toegevoegd aan het team van het Utrechtse organisatieadviesbureau. 

Lees verder

Investeerder koopt Alkmaarse maker van meetinstrumenten

17-9-2019

Active Capital Company (ACC) heeft een meerderheidsbelang genomen in Technobis Group, een bedrijf dat hightech-meetinstrumenten ontwikkelt. De miljoeneninvestering maakt het mogelijk om nieuwe technologie te ontwikkelen en Technobis versneld op te schalen.

Lees verder

WagenaarHoes verwelkomt Marjoka van Doorn en Bas van Delden

10-9-2019

Organisatieadviesbureau WagenaarHoes heeft twee ervaren professionals aan de gelederen toegevoegd: Marjoka van Doorn, Bas van Delden. Ze zijn respectievelijk gestart als organisatieadviseur en associé.

Lees verder
Sluiten