Nieuws

ROA Nieuws

Nieuws via consultancy.nl

Hoe maak je van hybride werken een beter normaal?

27-7-2021

Nu de vaccinatiecampagne flink op stoom is, komt het einde van het massale thuiswerken steeds meer in zicht. Waar bijna heel werkend Nederland het echter wel over eens lijkt, is dat we niet meer teruggaan naar de situatie van vóór corona: we verheugen ons op de terugkeer naar kantoor, maar hebben de afgelopen anderhalf jaar geleerd dat thuiswerken ook zo zijn voordelen heeft. Hoe breng je als organisatie het beste van deze twee werelden samen? Leeuwendaal-adviseurs Maaike Rutten en Raoul Schildmeijer schreven er een whitepaper over.

Lees verder

Drietal bestuurders voegt zich bij JBR Interim Executives

23-7-2021

Adviesbureau JBR heeft het netwerk van zijn interim executive-praktijk uitgebreid met een drietal nieuwe bestuurders: Hans Reinigert, Heske van Eyck van Heslinga en Suzanna Koning.

Lees verder

AEF onderzoekt de relevantie van het Sociaal en Cultureel Planbureau

22-7-2021

De visitatiecommissie die het Sociaal en Cultureel Planbureau (SCP) gaat evalueren heeft Andersson Elffers Felix (AEF) ingeschakeld voor een stakeholderonderzoek.

Lees verder

Verdonck, Klooster & Associates benoemt drie nieuwe partners

21-7-2021

Verdonck, Klooster & Associates (VKA) heeft drie nieuwe partners benoemd: Ben ten Dam, Melanie Nadorp en Wilbert Enserink. 

Lees verder

De zomerbazen van VKA: Laura Natrop en Marwan Jezrawi

16-7-2021

Young professionals Marwan Jezrawi en Laura Natrop zijn de komende weken de directeuren van adviesbureau Verdonck, Klooster & Associates (VKA).

Lees verder

Rijnconsult investeert in team en trekt acht professionals aan

15-7-2021

2021 is pas net op de helft, maar organisatieadviesbureau Rijnconsult heeft sinds de start van het jaar alweer acht nieuwe medewerkers aangetrokken.

Lees verder

Voormalig wethouder Mariëtte van Leeuwen partner bij BMC

14-7-2021

Voormalig wethouder en VNG-bestuurder Mariëtte van Leeuwen is per vandaag aangesteld als partner bij BMC.

Lees verder

Astrid van Dael blikt terug op vijf jaar Leeuwendaal Bruist

8-7-2021

Vijf jaar geleden lanceerde Leeuwendaal de eerste editie van zijn ‘Leeuwendaal Bruist’-traineeship. Traineeship manager Astrid van Dael stond aan de wieg van het programma en blikt terug op de ontwikkeling van Leeuwendaal Bruist en wat het kandidaten en opdrachtgevers heeft opgeleverd.

Lees verder
Sluiten