Bijeenkomst 'Consultants in de stal'

12-4-2022

Datum: 12 april 2022
Tijd: 16:00 tot 17:00 uur (inclusief borrel)
Locatie: Boerderij De Hondspol, Driebergen-Rijsenburg

Op dinsdag 12 april organiseert de Raad van Organisatieadviesbureaus een borrel met als thema 'Consultants in de stal'. De bijeenkomst zal plaatsvinden op biodynamische zorgboerderij De Hondspol aan de rand van Driebergen-Rijsenburg. De boeren, tuinder en medewerkers van deze boerderij dragen samen zorg voor de bodem, gewassen, dieren en het landschap. In de tuin telen zij een grote diversiteit aan groenten en in de kruidenrijke weilanden grazen zestig gehoornde melkkoeien. De koeien geven smaakvolle melk, die op het eigen erf worden verwerkt tot dagverse zuivel en boerenkaas. Marcel Schoenmakers van De Hondspol zal tijdens deze bijeenkomst spreken over de antroposofische visie van de boerderij.

Daarnaast zal Kees van Biert vertellen over stichting Grondbeheer, waar hij voorzitter van de Raad van Bestuur is. Stichting Grondbeheer staat voor een gezonde aarde, gezonde voeding en een gezonde economie. Met schenkgelden wordt landbouwgrond vrijgemaakt en verpacht aan biodynamische boeren en tuinders. Stichting Grondbeheer bevordert de omschakeling naar natuurinclusieve-, kringloop- en biologische landbouwmethoden en vernieuwende landbouwcultuurconcepten, die aantoonbaar een positieve impact hebben op de vitaliteit van onze leefomgeving.

Ben je benieuwd geworden en wil je deze borrel niet missen? Meld je nog snel aan door te mailen naar secretariaat@roa-advies.nl.

Deel dit bericht
Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Sluiten