CCN - Dinerbijeenkomst i.c.m. Algemene Ledenvergadering

21-11-2019

Van harte nodigen wij je uit - samen met een young professional uit jouw organisatie (onder de 35 jaar) - voor de dinerbijeenkomst die wordt gehouden op donderdagavond 21 november a.s. van 19.30 tot 21.30 uur (ontvangst vanaf 19.00 uur).

De bijeenkomst vindt plaats bij Villa Jongerius, Kanaalweg 64 in Utrecht.

Tijdens het diner zal Maarten Schurink, secretaris-generaal van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, geïnterviewd worden door Tammy Lie over ´De veranderende overheid en de rol van adviseurs´. Er wordt ingegaan op de veranderopgaven waar de Rijksoverheid aan werkt, hoe hij het Ministerie van BZK verandert, welke opgaven hij het meest ingewikkeld vindt en welke het meest kansrijk. We komen van hem ook meer te weten over hoe hij aankijkt tegen de inzet van interne en externe adviseurs.

Vanzelfsprekend is er door de avond heen uitgebreid de tijd om kennis en informatie uit te wisselen met de collega’s uit de adviesbranche onder het genot van een diner.

Voorafgaand aan het diner vindt uitsluitend voor de ROA-leden om 18.00 uur de Algemene Ledenvergadering plaats. De leden zullen hiervoor de uitnodiging nog ontvangen. Vanaf 19.00 uur is de ontvangst van de overige gasten, waarna om 19.30 uur de dinerbijeenkomst aanvangt tot ongeveer 21.30 uur.

Deelname aan de dinerbijeenkomst is voor ROA-leden en abonnees gratis, niet ROA-leden en niet ROA-abonnees betalen € 125,- per persoon, exclusief btw.

Aanmelden

Aanmelden is mogelijk – tot dinsdag 12 november 2019 – via deze link.

Let op: er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Meld je snel aan, vol is vol.
Een week voor het evenement ontvang jij een bevestiging van jouw deelname.

Deel dit bericht
Overzicht agenda
Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Sluiten