CCN - Kwaliteit van adviesbureaus: hoe en waarom, pitches door directeuren/kwaliteitsmanagers en het goede gesprek

1-12-2020

Op dinsdag 1 december a.s. organiseert de ROA een bijeenkomst over het thema 'Kwaliteit van adviesbureaus: hoe en waarom, pitches door directeuren/kwaliteitsmanagers en het goede gesprek'. We nodigen je van harte uit hierbij aanwezig te zijn!

Kwaliteit is voor ieder adviesbureau een belangrijk thema. Tijdens deze bijeenkomst gaan we op basis van enkele prikkelende pitches van bureaudirecteuren en kwaliteitsmanagers met elkaar in gesprek. Wat versta je onder kwaliteit, welke bouwstenen kent het kwaliteitsbeleid van jouw bureau, hoe maak je onderscheid tussen de 'grote K' en 'kleine k', hoe organiseer je het en: op welke wijze kunnen ROA-partners bijdragen aan de versterking van kwaliteit?

Voorafgaand aan de bijeenkomst halen we met een korte digitale enquête onder de aangemelde deelnemers nog specifieke vragen en bespreekpunten op.

De bijeenkomst vindt van 16.00 tot 17.30 uur digitaal plaats via Microsoft Teams. De link voor deelname wordt voorafgaand gedeeld met degenen die zich hebben aangemeld.

Graag vernemen we uiterlijk 24 november of jij (of een of meer collega’s) bij de bijeenkomst aanwezig zal zijn. Meld jezelf (en je collega's) aan via roa@cantrijn.nl.

Deel dit bericht
Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Sluiten