CEN - Bureauoverleg

8-5-2019

Graag nodigen wij je uit voor het CEN - Bureaoverleg op 8 mei a.s. bij AEF, Maliebaan 16 in Utrecht. Deze bijeenkomst staat in het teken van de uitdagingen die nieuwe tijden stellen aan de kennis en kunde van adviseurs. De snelle ontwikkeling in de richting van de informatiesamenleving heeft grote invloed op het functioneren van organisaties. De verdienmodellen veranderen drastisch, wat voor adviseurs leidt tot nieuwe vraagstellingen die andere aanpakken vergen. Om in deze behoefte te voorzien, hebben adviseurs behoefte aan nieuwe kennis en kunde. De vraag is om welke kennis en kunde het hier gaat en hoe adviseurs hier in kunnen voorzien.

Tijdens de bijeenkomst zal Marguerithe de Man van Sioo een inleiding geven op het bovenstaande onderwerp. Zij doet dit aan de hand van de whitepaper (‘De 10 capabilities van de nieuwe adviseur’) die zij heeft geschreven. Vanuit de trends die zij ziet, geeft ze aan welke nieuwe capabilities van adviseurs verwacht worden en hoe ze hier in hun professionalisering mee om zouden moeten gaan.

Na de inleiding gaan we hierover gezamenlijk in gesprek. Graag horen we wat je ervaringen zijn en welke uitdagingen je ziet.
De bijeenkomst start om 16.00 uur en eindigt om 18.00 uur met een borrel.

Wil je aanwezig zijn, neem dan even contact op met het ROA secretariaat via roa@cantrijn.nl.

Deel dit bericht
Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Sluiten