De Essenties van Diversiteit voor Adviesbureaus

18-2-2022
Lunchbijeenkomst (3)

“Als we in staat zouden zijn om diversiteit productief te maken, dan hebben we ook economisch een competitief voordeel” - Ila Kasem

Op 18 februari organiseert de Raad van Organisatieadviesbureaus een sessie in de serie voor en door leden. We kijken naar de essenties van diversiteit voor adviesbureaus. Wat vergt het van bureaus om een divers team te bouwen? Wat brengt het bureaus om een divers team te hebben? Wat is de impact op het werk voor cliënten? Waarom lukt het de meeste bureaus nog niet om een personele samenstelling te bereiken die een goede afspiegeling van de samenleving is?

Ila Kasem is managing partner bij organisatieadviesbureau Van de Bunt en Associate Partner bij Van der Kruijs Executive Search. Hij begeleidt vele organisaties bij strategische vraagstukken en helpt hen radicaal anders te denken en betekenisvolle verandering te bereiken.

Ila neemt deelnemers mee in zijn zoektocht rond diversiteit die voor adviesbureaus noodzakelijk is, maar die – ook vanuit zijn eigen ervaring als managing partner - veel moeite kost en nog niet erg succesvol is. Hoe worden we hier meer succesvol in?

De bijeenkomst is bedoeld voor leidinggevenden en jonge consultants. De bijeenkomst is voor ROA-leden en voor vertegenwoordigers van bureaus die in de ROA geïnteresseerd zijn.

Datum: 18 februari 2022
Tijd: 12:00 -13:30
Locatie: Digitaal
Aanmelden: Klik hier

Deel dit bericht
Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Sluiten