Ernst Hijmanslezing

20-6-2019

Hoe ga jij om met Happyholics binnen jouw organisatie?

Op donderdag 20 juni aanstaande vindt de ROA Ernst Hijmanslezing plaats bij Villa Jongerius, Kanaalweg 64, 3527 KX Utrecht.

Spreker dit jaar is Itamar Sharon (33), momenteel 5 jaar werkzaam bij Leeuwendaal en hij gaat per 1 september voor zichzelf beginnen. Itamar heeft een boek geschreven met als titel “Happyholics”.

Happyholics zijn mensen die een positief kritische houding hebben, die ambitie hebben om echt waarde toe te voegen, die zichzelf goed kennen als het gaat om talenten en valkuilen en die leergierig en betrokken zijn. Zij kunnen zeer waardevol zijn voor de organisatie, maar hoe ondersteunen en stimuleren wij hen? Itamar vertelt er tijdens de lezing graag over.

Itamar Sharon

Programma:

18.30 – 19.00 uur Ontvangst met een aperitief

19.00 – 19.15 uur Welkom door Johan van Triest (voorzitter)

19.15 – 19.45 uur ROA Ernst Hijmanslezing “Hoe ga jij om met Happyholics?” – Itamar Sharon

19.45 – 21.15 uur Walking Dinner

Tijdens het diner praat het ROA-bestuur jullie bij op de lopende en komende activiteiten en projecten binnen de ROA. Voorafgaand aan de Ernst Hijmanslezing vindt de ALV plaats van 17:00 – 18:00 uur. De leden ontvangen hier een separate uitnodiging voor.

Voor wie is de lezing?

Alle organisatieadviseurs, CEO’s en directeuren zijn van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn bij de Ernst Hijmanslezing en is gratis voor alle leden en abonnees van de ROA.

Meld je aan!

De aanmelding is gesloten. Mocht je nog aanwezig willen zijn, neem dan even contact op via roa@cantrijn.nl.

Deel dit bericht
Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Sluiten