Hospitality Group - Workshop ‘Creating better places’

22-4-2021

22 april 2021 | 16.30 - 18.00 uur

Creating better places is onze missie om inspirerende en duurzame omgevingen te creëren voor werken, leren, vrije tijd en/of zorg. Enerzijds is ruimte nu beperkt omdat we afstand houden, anderzijds is heel veel ruimte ontstaan. Ruimte en vrijheid voor nieuwe manieren van werken, wonen en leven.

Organisaties slaagden er massaal in om hun medewerkers thuis te laten werken. Bestaande (werk)patronen zijn versneld doorbroken en werken kreeg een geheel nieuwe invulling. Wat betekent dit voor de werkomgeving in de toekomst?

Workplace is inmiddels een boardroom thema! En die workplace is niet meer het kantoor, maar die workplace beweegt met de individuele medewerker en zijn/haar behoefte mee. Duurzaamheid, verbinding en community places zijn belangrijker dan ooit. We nemen je in deze workshop op 22 april van 16.30 tot 18.00 uur, graag mee in de nieuwe waarden en belevingswereld van medewerkers en hun werkomgeving. De workshop wordt geleid door Rick Steinmann, partner service & workplace design bij Hospitality Group.

Sluit jij ook aan bij deze bijeenkomst? Schrijf je dan nu in via roa@cantrijn.nl.

Deel dit bericht
Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Sluiten