Innovatie in de adviesbranche

3-10-2019

DISRUPTIE OF MEER VAN HETZELFDE?
Waar staat de consultancy vijf jaar na de dip?

De Nederlandse adviesmarkt is in crisistijd met zo’n 30% gekrompen. Niet zo gek dat er verschillende geluiden opkwamen dat de sector het over een andere boeg zou moeten gooien. Alleen met radicaal andere business modellen zouden bureaus kunnen overleven. Zijn die er gekomen en zijn ze disruptief geweest?

Het Young Consulting Network, de ROA en de VU hebben de afgelopen maanden een verkenning uitgevoerd om een antwoord te vinden op deze vraag. Op 3 oktober worden de resultaten van het onderzoek gepresenteerd en gaan we met elkaar in gesprek over de staat van de sector. Doet u met ons mee?

Meld je hier aan.

Programma

Hoe heeft de Nederlandse adviessector zich ontwikkeld in de afgelopen jaren?
En wat zijn de belangrijke trends en innovaties voor de komende jaren?

Wanneer:
Donderdag 3 oktober 17.30-21.00 uur
Waar:Villa Jongerius, Kanaalweg 64, 3527 KX, Utrecht
Programma:Presentatie onderzoeksresultaten
Walking dinner
Worldcafé
Paneldiscussie met o.a. Meindert Flikkema (VU), Leonard
Millenaar (M&C), Henk de Jong (PBLQ, ROA)


Het onderzoek is uitgevoerd door Johan Posseth en Huub Wilbrink (management consultants) en twee leden van het YCN, Roel van Krieken en Jan Pijffers. Het onderzoeksteam is begeleid door Meindert Flikkema (VU ACMC).

Alle organisatieadviseurs, CEO’s en directeuren zijn van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn bij dit evenement en is gratis voor alle leden en abonnees van de ROA.

Let op: Er is slechts plaats voor 30 personen (10 personen per netwerk - CCN, CEN, YCN). "Wie het eerst komt wie het eerst maalt."

Deel dit bericht
Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Sluiten