Najaarsbijeenkomst "(Mee)bouwen aan vertrouwen: de rol van de adviestak"

28-9-2023

Datum: donderdag 28 september 2023
Tijd: 16:00 inloop, 16:30 start met aansluitend buffet om 19:00
Locatie: Dutch Design Hotel, John M. Keynesplein 2 1066 EP Amsterdam

Op donderdag 28 september a.s. organiseert de Raad van Organisatieadviesbureaus samen met het Young Consulting Network weer een fysiek evenement voor leden en niet-leden. Het thema van de bijeenkomst is “(Mee)bouwen aan vertrouwen: de rol van de adviestak”. In een mooie setting is er alle ruimte voor leidinggevenden van bureaus en jonge adviseurs om elkaar te ontmoeten en te inspireren!

Onze speciale gast is Lodewijk Asscher. Vanaf maart 2022 ging Asscher aan de slag als consultant, partner en lid van de directie bij Van de Bunt Adviseurs. Daarnaast is hij sinds 1 februari 2022 voorzitter van de raad van toezicht van de Openbare Bibliotheek Amsterdam (OBA) en vanaf 1 april 2022 voorzitter van de raad van toezicht van het Muziekgebouw aan 't IJ. Tegelijkertijd werd hij onafhankelijk voorzitter van de taskforce Doelmatigheid van de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). In maart 2022 werd hij ook verkenner en formateur in aanloop naar een coalitievorming in Amsterdam na de gemeenteraadsverkiezingen van 2022. In de zomer van 2022 werd Asscher speciaal adviseur voor Eurocommissaris Nicolas Schmit over de opvang van Oekraïense vluchtelingen.

Na de lezing van Lodewijk Asscher gaan wij graag samen met Lodewijk in gesprek over het thema: '(Mee)bouwen aan vertrouwen: de rol van de adviestak'.

Tevens zullen wij tijdens deze bijeenkomst stil staan bij het afscheid van onze voorzitter Ronald van Rijn.

We sluiten de bijeenkomst af met een gezellig walking diner.

Deelname is gratis; niet-leden die geïnteresseerd zijn in de ROA zijn ook hartelijk welkom. We vinden het mooi als per bureau een leidinggevende en een jonge consultant samen komen!

Wil jij deze bijeenkomst niet missen? Meld je aan via onderstaande knop!

Najaarsbijeenkomst "(Mee)bouwen aan vertrouwen: de rol van de adviestak"
Deel dit bericht
Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Sluiten