ROA-Event Cybersecurity and Consulting

30-11-2021

Belangrijk bericht: in verband met de huidige situatie omtrent het coronavirus is dit event tot nader orde uitgesteld. Zodra er een nieuwe datum is zullen wij deze communiceren.

Op 30 november organiseert de Raad van Organisatieadviesbureaus weer het eerste grotere live-event voor leden en niet-leden. Het thema van de avond is ´Cybersecurity and Consulting´. In de mooie setting van Villa Jongerius in Utrecht is er alle ruimte voor leidinggevenden van bureaus en jonge adviseurs om elkaar weer te ontmoeten, elkaar te inspireren en onder genot van goed eten en drinken weer helemaal op te laden! We doen een walking dinner zodat deelnemers veel ontmoetingen kunnen hebben.

Onze speciale gast is Brenton Steenkamp van EY. Hij neemt ons mee in de wereld van cybersecurity en onderneemt samen met de deelnemers een zoektocht naar wat cybersecurity voor impact heeft op organisaties, voor adviesbureaus en voor het werk voor cliënten. Brenton is bijzonder goed ingevoerd in het thema. Deze van oorsprong Zuid-Afrikaanse topconsultant is partner bij EY in Amsterdam, na een uitgebreide internationale loopbaan in onder meer Zuid-Afrika, Australië en Europa. Hij was de afgelopen jaren betrokken bij tal van cybersecurity onderzoeken voor veiligheidsdiensten, bedrijven en overheden.

Brenton zal een krachtige inleiding verzorgen op een begrijpelijke manier en tegelijk verdieping bieden op een aantal essentiële onderwerpen. De discussie is gericht op algemeen leidinggevenden van bureaus en op jonge adviseurs. Doel is dat deelnemers na de avond een fundamenteel beter begrip hebben over cybersecurity en koersen kunnen uitzetten en vervolgacties kennen voor hun bureaus en voor het werk voor cliënten.

Voor ROA-leden is er voorafgaand aan de dinerbijeenkomst de algemene ledenvergadering. Deelnemers aan het event zijn vanaf 17 uur welkom voor de inloop. Om 17:30 uur begint de inhoudelijke sessie die drie kwartier duurt. Vervolgens gaan we over naar het walking dinner, waar Brenton beschikbaar blijft voor gesprekken en ook onderling kan worden doorgesproken. Brenton presenteert in het Engels.

Meld je tijdig aan, want het aantal plaatsen is beperkt. Deelname is gratis; niet-leden die geïnteresseerd zijn in de ROA zijn ook hartelijk welkom. We vinden het mooi als per bureau een leidinggevende en een jonge consultant samen komen!

Wat: ALV en ROA-Event Cybersecurity & Consulting
Datum: 30 november 2021
Tijd: 17:00
Locatie: Villa Jongerius, Utrecht (Routebeschrijving)
Aanmelden:

ey-brenton-steenkamp-meta
Deel dit bericht
Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Sluiten