ROA-Event: inflatie, arbeidsmarktkrapte, beloning en tarieven

27-10-2022

We kunnen er niet omheen. De krapte op de arbeidsmarkt en de steeds maar toenemende inflatie heeft ook op onze sector een stevig effect. Wat betekent dit voor onze medewerkers, salariskosten, onze prijsstrategie en uiteindelijk ons rendement? We zitten allemaal in hetzelfde schuitje.

Tegen deze achtergrond heeft het bestuur van de ROA het initiatief genomen om over dit onderwerp een digitale lunchbijeenkomst te organiseren op donderdag 27 oktober a.s. van 12:30 tot 13.30 uur. De bijeenkomst zal het karakter hebben van een ‘ronde tafel’ bijeenkomst. Doel is om op hoofdlijnen met elkaar van gedachten te wisselen over hoe je met deze problematiek het best om kunt gaan rekening houdend met ons personeel en rekening houdend met de klant. De (financiële) details mag je uiteraard voor jezelf houden.

Rutger Verbeet, managing director bij Berenschot zal als facilitator optreden. Wij hopen op een grote deelname gegeven het belang van het onderwerp, tot dan!

Heb je interesse? Meld je dan hier aan en schroom niet om ook jouw collega’s mee te nemen! Wij zorgen voor de verbinding, zorg je zelf voor een lunch?

Deel dit bericht
Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Sluiten