Webinar 'Cybersecurity and Consulting' en ALV

11-5-2022

Datum: 11 mei 2022
Tijd: 17:00 (inloop en hapje/drankje)
Locatie: Villa Jongerius, Utrecht

Op woensdag 11 mei organiseert de Raad van Organisatieadviesbureaus weer het eerste grotere live-event voor leden en niet-leden. Het thema van de avond is ´Cybersecurity and Consulting´. In de mooie setting van Villa Jongerius in Utrecht is er alle ruimte voor leidinggevenden van bureaus en jonge adviseurs om elkaar weer te ontmoeten, elkaar te inspireren en onder genot van goed eten en drinken weer helemaal op te laden! We doen een walking dinner zodat deelnemers veel ontmoetingen kunnen hebben.

Onze speciale gast is Brenton Steenkamp van EY. Hij neemt ons mee in de wereld van cybersecurity en onderneemt samen met de deelnemers een zoektocht naar wat cybersecurity voor impact heeft op organisaties, voor adviesbureaus en voor het werk voor cliënten. Brenton is bijzonder goed ingevoerd in het thema. Deze van oorsprong Zuid-Afrikaanse topconsultant is partner bij EY in Amsterdam, na een uitgebreide internationale loopbaan in onder meer Zuid-Afrika, Australië en Europa. Hij was de afgelopen jaren betrokken bij tal van cybersecurity onderzoeken voor veiligheidsdiensten, bedrijven en overheden.

Brenton zal een krachtige inleiding verzorgen op een begrijpelijke manier en tegelijk verdieping bieden op een aantal essentiële onderwerpen. De discussie is gericht op algemeen leidinggevenden van bureaus en op jonge adviseurs. Doel is dat deelnemers na de avond een fundamenteel beter begrip hebben over cybersecurity en koersen kunnen uitzetten en vervolgacties kennen voor hun bureaus en voor het werk voor cliënten.

Om 17:00 uur begint de sessie die drie kwartier duurt. Vervolgens gaan we over naar het walking dinner, waar Brenton beschikbaar blijft voor gesprekken en ook onderling kan worden doorgesproken. Brenton presenteert in het Engels.

Meld je tijdig aan, want het aantal plaatsen is beperkt. Deelname is gratis; niet-leden die geïnteresseerd zijn in de ROA zijn ook hartelijk welkom. We vinden het mooi als per bureau een leidinggevende en een jonge consultant samen komen!

Aanmelden kan via deze link.*
* Aanmelden kan tot 1 mei

Datum: 11 mei 2022
Tijd: 16:00 - 16:45 uur
Locatie: Villa Jongerius, Utrecht

Voorafgaand aan het event 'Cybersecurity and Consulting' zal de Algemene Ledenvergadering van de ROA plaatsvinden. In deze ALV zal onder andere het voorstel voor de aanpassing van de statuten worden besproken. Voor de statutenwijziging is het nodig dat 2/3 van de leden aanwezig is bij de ALV. We roepen alle leden dan ook op om deel te nemen aan de ALV. Mocht het toch niet lukken om te komen? Geef dan een schriftelijke volmacht aan één van de andere leden! Een volmacht kan je aanvragen door te mailen naar secretariaat@roa-advies.nl. Aanmelden voor de ALV kan via de link in de uitnodiging die per mail is verstuurd.

Deel dit bericht
Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Sluiten