Webinar 'Verbinding en Bevlogenheid'

25-3-2022

Datum: 25 maart 2022
Tijd: 12:00-13:30
Locatie: Digitaal via MS Teams

“Verbonden en bevlogen mensen presteren beter en zorgen dat organisaties effectiever zijn in het bereiken van hun doelstellingen”

De afgelopen twee jaar hebben we op een andere manier samenwerking vorm gegeven. Grotendeels door werken vanuit huis en communicatie via Zoom en Teams. Welk effect heeft dat gehad op de betrokkenheid van mensen bij de organisatie waar ze werken?

Op 25 maart organiseert de Raad van Organisatieadviesbureaus een sessie voor en door leden. We zoomen in op het verhogen van de verbinding tussen mens en organisatie. Hoe doe je dat en wat kun je inzetten om de verbinding te versterken. Welk effect gaat het hebben op je organisatie? Waarom is dit zo belangrijk? En vooral welk effect gaat het hebben op het behouden van je mensen in een steeds krapper wordende arbeidsmarkt?

Maaike Rutten is als adviseur gespecialiseerd in het vergroten van de verbinding tussen mens en organisatie. Maaike helpt organisaties beter presteren door het vertalen van de strategie naar de context van het team, het creëren van oplossingen die de wendbaarheid van organisaties vergroten, het helpen van management en teams bij het herkennen en benutten van talent.

De bijeenkomst is bedoeld voor leidinggevenden en voor adviseurs al dan niet aangesloten bij ROA.

Aanmelden kan via deze link!

* Aanmelden kan tot en met 22 maart

Deel dit bericht
Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Sluiten