Workshop & netwerkborrel YCN: ethiek in de kantoorjungle

22-6-2022

De laatste tijd is er veel aandacht voor hoe mensen met elkaar omgaan op werk; helemaal nu we allemaal weer terugkeren naar kantoor. Mensen maken bewust of onbewust keuzes wanneer zij voor een dilemma staan. Maar hoe maak je de juiste keuze? Hoe ga je met een dilemma om? Hoe handel je ten opzichte van een klant? Zou je een collega aanspreken als hij of zij iets doet wat tegen de regels is? Waarom (niet)? Wat is integer gedrag eigenlijk?


Kom voor het antwoord op deze vragen op 22 juni naar onze interactieve, praktische en leerzame workshop over integriteit op de werkvloer en ga naar huis met een aantal handvatten hoe om te gaan met verschillende dilemma’s. Aan de hand van praktische voorbeelden en interactieve uitleg helpt de ervaren spreker Anne Smit je bewuster te maken van jouw eigen handelen.

De workshop zal plaatsvinden van 17:00-19:00 op het kantoor van Capgemini in Leidsche Rijn (Utrecht) en de aansluitende borrel zal op loopafstand bij Wijnbar Most zijn. Kom je met de auto, geef dit dan bij het aanmeldformulier aan, zodat we een plekje voor je kunnen reserveren.

Meld je gratis aan via: https://forms.office.com/r/0fYwjnysby (aanmelden kan tot en met 17 juni).

Deel dit bericht
Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Sluiten