YCN - Aan het roer in je carrière als adviseur

4-11-2021

Een coaching-workshop over keuzes maken als adviseur

Het Young Consulting Network (YCN) trapt het nieuwe jaar af met het eerste event op 4 november! In een ontspannen setting, waar we elkaar voor het eerst in 1,5 jaar weer live kunnen ontmoeten, daagt coach Jakar Westerbeek (zelf ook afkomstig uit de advieswereld) je uit om na te denken hoe je als adviseur om kunt gaan met het maken van keuzes tijdens jouw carrière binnen de advieswereld.

Hoe ga je om met lastige loopbaanvraagstukken? Hoe maak je de juiste keuzes om jezelf te blijven ontwikkelen? Welke invloed heeft keuzes maken op het creëren van je identiteit als adviseur? Welke rol speelt keuzes maken verder binnen de advieswereld?

Voordat we ons over deze vragen buigen is er eerst gelegenheid om onder het genot van een hapje eten en wat drinken met elkaar nader kennis te maken en/of bij te praten.

Het belooft een mooie en interactieve avond te worden met andere enthousiaste adviseurs, nieuwe ontmoetingen, zelfreflectie en humor! De avond is gratis en zowel voor leden en niet-leden van het YCN. De workshop duurt van 19.00-20.30u. Het eten start om 18u! Locatie: Maarssen

Meld je aan via: https://lnkd.in/eicicJcD

Let op: er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Aanmelden kan tot en met maandag 1 november.

We zien je graag 4 november!

Deel dit bericht
Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Sluiten