Young Consulting Network Event

14-6-2018

Wil je meer leren over werkenergie en generaties? Wil je de laatste trends in de consultancy volgen? Kom dan naar de tweede editie van het YCN Summer event, en ontmoet andere jonge consultants.
Sponsored by het Financieele Dagblad

Werkenergie & generaties

Arbeids- en organisatiepsycholoog David Bobeldijk neemt ons op interactieve wijze mee in de wereld van verschillende generaties. Ontdek hoe werkenergie in elkaar steekt en hoe dit verhoogd kan worden bij het individu. Vervolgens maken we de stap naar generaties: welke generaties zijn er en hoe zit het met werkenergie bij de verschillende generaties? Hoe kunnen we dit gebruiken in ons werk? Het doel van de workshop is om een energiekere samenwerking tussen generaties in jouw omgeving te stimuleren.

David Bobeldijk is mede-eigenaar en trainer bij Studelta en verzorgt masterclasses, lezingen en trainingen over de volgende onderwerpen: Werkenergie, drijfveren, generaties, leidinggeven aan Millennials, mobiliteit en carrièrekeuzes.

Trends in de consultancy

Hoogleraar Ard-Pieter de Man neemt ons mee in de trends op het gebied van consultancy, strategievorming en organisatieontwikkeling van adviesbureaus. Onder leiding van Ard-Pieter gaan we met elkaar in debat over de ontwikkelingen die op ons af komen en hoe we onze strategieën hierop aanpassen. Vervolgens gaan we in groepen aan de slag met nieuwe business modellen in de consulting en inventariseren we welke lessen we kunnen meenemen naar onze eigen bureaus en hoe we bij kunnen dragen aan her-uitvinding van ons vak?

Ard-Pieter de Man is hoogleraar Management Studies, in het bijzonder Consulting, Kennisnetwerken en Innovatie. Hij was tot en met januari 2018 ruim vijf jaar actief als rector bij Sioo, een opleidingsinstituut voor organisatie- en veranderkunde.

Programma

TijdActiviteit
13:30 – 14:30 uur Optioneel: Rondleiding bij het Financieel Dagblad (meld je hier apart voor aan
via YCN@cantrijn.nl)
14:30 – 15:00 uur Inloop auditorium Dauphine
15:00 – 15:15 uur Welkom
15:15 – 16:45 uur Workshop drijfveren en generaties door David Bobeldijk
16:45 – 17:00 uur Pauze
17:00 – 18:30 uur Workshop trends in de consultancy en nieuwe businessmodellen door Ard Pieter de Man
18:30 uur Borrel

Informatie en aanmelden

Tijd: 14:30 - 19:00 uur
Locatie: FD Auditorium (Dauphine) Amsterdam
Kosten: € 60,- excl. btw per persoon

YCN-lid? Bekijk hier de deal van het FD.

Inschrijven

Deel dit bericht
Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Sluiten