Andersson Elffers Felix

AEF heeft als adviesbureau voor maatschappelijke vraagstukken meer dan veertig jaar ervaring in het publieke domein.

We ondersteunen overheden, publieke en private organisaties bij complexe, gevoelige en impactvolle maatschappelijke opgaven. Dat doen we met hoogwaardig onderzoek, advies en begeleiding bij verandering. Onze drijfveer daarbij is om continu te werken aan een sterke publieke sector en een beter Nederland.

We zijn een middelgroot bureau met meer dan 70 adviseurs. Die omvang kiezen we bewust; we hebben de overtuiging dat we daarmee continu kwalitatief hoogwaardig werk kunnen leveren en onze opgetelde expertise optimaal kunnen inzetten. Onze adviseurs zijn in hun element waar nieuwe ontwikkelingen plaatsvinden, strategische belangen spelen en veel verschillende partijen betrokken zijn. Door de grote diversiteit aan achtergronden in ons team, werken we daarbij als vanzelfsprekend met een interdisciplinaire blik. AEF kent geen vakgroepen of afdelingen, wat maakt dat onze adviseurs hun kennis flexibel over de grenzen van domeinen heen kunnen inzetten.

Logo AEF

In het kort

Opgericht: 1982
Organisatie: B.V.
Directie: Jasper Sterrenburg en Irene Niessen
Medewerkers: 80
Locaties: Utrecht
Certificeringen:
ISO-9001
ISO-27001
ACP

Cases

Downloads

Diensten

Vernieuwing van stelsels

Hoe moet een toekomstig bestel voor de jeugdzorg eruit zien? Hoe functioneert de Wet veiligheids-regio’s? AEF werkt mee aan de vernieuwing van stelsels voor publieke dienstverlening.

Verandering van organisaties

Hoe krijg je samenwerking tussen gemeenten echt van de grond? Wat zijn strategische keuzes voor zorgorganisaties? Hoe krijgt besturing en governance vorm in de corporatiesector? AEF verandert organisaties.

Innovatie van de uitvoering

Strategische advisering sorteert alleen effect als ze is gebaseerd op grondige kennis en analyses van de uitvoering. AEF heeft daarvoor de kennis en ervaring.

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Sluiten