Andersson Elffers Felix

Andersson Elffers Felix (AEF) is een adviesbureau voor maatschappelijke vraagstukken. AEF ondersteunt overheden, publieke en private organisaties bij strategische vernieuwingen. Dat doen we door middel van hoogwaardig advies, onderzoek en begeleiding bij verandering.

Bij AEF werken we sinds onze oprichting voortdurend aan in het oog springende maatschappelijke kwesties. AEF’ers zijn in hun element als ze werken aan de vraagstukken van morgen en kunnen bijdragen aan nieuwe verbindingen. Dat doen we op verschillende niveaus; we dragen bij aan de vernieuwing van stelsels, de verandering van organisaties en de innovatie van de uitvoering.

Sinds 1988 houden we kantoor aan de Maliebaan in Utrecht. Deze kantoorvilla uit 1897 is begin deze eeuw door Mecanoo verbouwd en uitgebreid tot een bijzonder ‘huis om in te werken’. Kom ons gerust opzoeken en ervaar zelf hoe wij in deze stimulerende omgeving tot onze inzichten komen.

Waarmee we ons onderscheiden

Kenmerkend voor AEF is het vermogen om in complexe en soms weerbarstige vraagstukken tot unieke oplossingen te komen. Onze adviseurs worden gedreven door maatschappelijke betrokkenheid en voelen zich thuis in politiek-bestuurlijke en dynamische omgevingen. We zijn thuis in veel (semi-)publieke sectoren en werken daarin aan de vernieuwing van stelsels, verandering van organisaties en innovatie van de uitvoering. Ons bureau heeft een sterke analytische en kwantitatieve basis en hanteert hoge kwaliteitsstandaarden.

logo-AEF

In het kort

Opgericht: 1982
Organisatie: B.V.
Directie: Aris van Veldhuisen, Anouk Op het Veld, Ido Smits
Medewerkers: 50
Locaties: Utrecht
Certificeringen:
* ISO-9001
* ACP
* CMC

Cases

Downloads

Diensten

Vernieuwing van stelsels

Hoe moet een toekomstig bestel voor de jeugdzorg eruit zien? Hoe functioneert de Wet veiligheids-regio’s? AEF werkt mee aan de vernieuwing van stelsels voor publieke dienstverlening.

Verandering van organisaties

Hoe krijg je samenwerking tussen gemeenten echt van de grond? Wat zijn strategische keuzes voor zorgorganisaties? Hoe krijgt besturing en governance vorm in de corporatiesector? AEF verandert organisaties.

Innovatie van de uitvoering

Strategische advisering sorteert alleen effect als ze is gebaseerd op grondige kennis en analyses van de uitvoering. AEF heeft daarvoor de kennis en ervaring.

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Sluiten