Arcadis Nederland BV

Arcadis is een toonaangevende internationale organisatie die ontwerp-, engineering- en adviesdiensten levert voor een duurzame gebouwde en natuurlijke omgeving. Met meer dan 28.000 mensen in ruim 70 landen zetten we ons in om de leefomgeving over de hele wereld te verbeteren. Met duurzaamheid als kernpunt bij alles wat wij doen, streven wij naar een maximale impact om de kwaliteit van leven te verbeteren. De oplossingen die we ontwikkelen zijn gericht op belangrijke maatschappelijke uitdagingen rondom veerkracht, plaatsen en mobiliteit. Door gebruik te maken van data en technologie hebben we de mogelijkheden en diensten om te voldoen aan de eisen van de klant, gedreven door wereldwijde trends zoals verstedelijking, klimaatverandering, digitalisering, veranderende verwachtingen van belanghebbenden en mogelijk onvoorziene gebeurtenissen.

Logo arcadis

In het kort

Opgericht: 1888
Organisatie: Arcadis Nederland BV
Aantal medewerkers: 2300
Locatie: Amersfoort

Downloads

Diensten

Strategisch adviseur

Arcadis helpt bij strategische vraagstukken, het identificeren en realiseren van uw doelstellingen, of het nu gaat om ESG-analyse, rapportage voor beleggingen en financiën, bedrijfstransformatie door middel van diverse veranderingsinitiatieven, supply chain-analyse of...

Kostenmanagement en commercieel management

Onze mensen begrijpen de noodzaak om in de planningsfase nauwkeurig te adviseren over kosten en inkoop. Onze expertteams werken van begin tot eind met uw project mee, bieden u een kostenplanning en commercieel advies.

Project- en programmamanagement

Programmamanagement gaat over het beheersen van risico's, het harder laten werken van investeringen en verbetering van het gunstige resultaat voor onze klanten. Onze inzet is gericht op onze klanten en de projecten die zij ontwikkelen.

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Sluiten