'Wat ons anders maakt is dat wij verbindingen leggen, tussen betrokken partijen, plannen en praktijk. Wij zijn vasthoudend, wij weten uit ervaring dat voor elk vraagstuk een oplossing is. Wij werken met u aan het beste resultaat.'

AT Osborne

AT Osborne is runner-up in een recent reputatieonderzoek onder Nederlandse adviesbureaus. U vindt bij ons dus expertise die zich bewezen heeft én gewaardeerd wordt. AT Osborne kreeg veel waardering in categorieën als Servicegerichtheid, Innovatief, Bedrijfsmatige werkwijze, Goed Werkgeverschap, Transparant, Maatschappelijk Verantwoord en Financiële prestaties.

Wat we voor u kunnen doen

AT Osborne lost ruimtelijke vraagstukken op. Onderscheidend is de verbinding tussen plannen en praktijk. Binnen AT Osborne is een breed scala aan management- en specifieke inhoudelijke kennis aanwezig voor het adviseren over en managen van projecten en processen op het gebied van huisvesting en ruimtelijk inrichten van de omgeving.

Belangrijke opdrachtgevers zijn ministeries, provincies en gemeenten. Maar ook de gezondheidszorgsector, onderwijsinstellingen, woningcorporaties en zakelijke dienstverleners. Wij zijn actief op de vakgebieden Huisvesting & Vastgoed, Infrastructuur, Gebiedsontwikkeling en Milieu. Ook voor interim opdrachten, public management en juridisch advies of advocatuur kunt u bij ons terecht.

AT Osborne levert diensten van strategie tot implementatie. Denk daarbij aan het verrichten van haalbaarheidsonderzoek, conceptontwikkeling, opstellen van een programma van eisen, huisvestingsmanagement, interim management, project- en procesmanagement, programmamanagement, omgevingsmanagement, bouwkostenadvies en financieel management, facility management, juridische advisering, interim-management, communicatie, contractering en aanbesteding, risicomanagement, kwaliteitsmanagement, second opinions, projectaudits en trainingen.

Waarmee we ons onderscheiden

Wij Osborners maken de wereld om ons heen graag een beetje mooier. Niet met hoogdravende idealen, maar met praktische oplossingen voor complexe problemen waar onze maatschappij mee te maken heeft. We zijn vakidioten met een missie. Wij zetten onze tanden graag in schijnbaar onoplosbare puzzels, we trekken haperende projecten weer vlot en schijnen ons licht op juridische knelpunten. We genieten ervan om met elkaar en gezamenlijk met u te werken aan een betere leefomgeving om ruimte te geven aan mensen, mensen net als wij en mensen net als u.

Wij houden ons bezig met vraagstukken op het gebied van leefomgeving binnen de thema's gezondheidszorg, infrastructuur en duurzame leefomgeving.

logo-at-osborne

In het kort

Opgericht: 2003
Organisatie: B.V.
Directie: Ir. drs. W.A.A.M. Demmers (directievoorzitter)
Medewerkers: 160+
Locaties: Baarn, Brussel
Certificering:
* ISO-9001

Cases

Downloads

Diensten

Organisatie advies

Wij houden ons bezig met vraagstukken op het gebied van leefomgeving binnen de thema's gezondheidszorg, infrastructuur en duurzame leefomgeving.

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Sluiten