B&T

De adviseurs van B&T weten het verschil te maken voor mensen en organisaties in het onderwijs. We brengen teweeg, presteren met passie en vinden de juiste mens voor de juiste plek. Advies, interim-management, werving & selectie en de academie. Dat is B&T.

B&T staat voor beter onderwijs. Want wij geloven in de jeugd. En wij geloven in onderwijs dat jongeren helpt hun plek te vinden. Daarom werken wij in, met, naast en voor het onderwijs. Van de klas tot aan de bestuurskamer en van docent tot raad van toezicht. En alles daartussen. Met oog voor kinderen en docenten en verstand van processen en organisaties.

Advies met lef
De vragen van onze opdrachtgevers zijn het uitgangspunt bij al onze opdrachten. Maar we zijn niet bang deze ter discussie te stellen of samen met opdrachtgevers aan te scherpen. We willen hen betrouwbaar adviseren en verder helpen. Dat doen we met lef en met een onafhankelijke deskundige blik. Als adviseur, interimmer, coach, trainer of sparringpartner.

Waarmee we ons onderscheiden

  • Kwaliteit heeft altijd prioriteit.
  • Onze adviseurs beschikken over een brede expertise op het gebied van onderwijsorganisaties. Daardoor kunnen we passende, integrale en duurzame antwoorden geven op uw meest uiteenlopende vragen.
  • Door onze brede ervaring in het onderwijs kennen wij uw vraag vaak al voordat u die heeft gesteld.
  • U heeft aan ons een betrokken en kritische partner die onafhankelijkheid hoog in het vaandel heeft staan.
  • We hebben oog voor mensen en organisaties en onze maatschappelijke verantwoordelijkheid als adviseur in het onderwijs telt zwaar.
logo-bent

In het kort

Opgericht: 1988
Organisatie: B.V.
Directie: Hans van Willegen
Aantal medewerkers: 56
Locaties: Amsterdam
Certificeringen:
* ISO-9001 (loopt tot en met 1-12-2023)
* CEDEO
* Centraal Register Kort Beroepsonderwijs

Cases

Downloads

Diensten

Organisatieadvies

Van kwaliteit tot strategie. Van HRM tot bedrijfsvoering. Van leiderschap tot governance. B&T ondersteunt opdrachtgevers in het onderwijs bij vraagstukken op uiteenlopende gebieden met integrale, duurzame maatwerkoplossingen.

Interim-management

De ervaren en bevlogen interim-managers van B&T presteren met passie. Ze kennen de taal van het onderwijs en schrikken niet terug voor complexe opdrachten. Hun drijfveer: uw opdracht boven verwachtingen voltooien.

Werving & selectie

De juiste mens op de juiste plek: dat is wat ons drijft. Van teamleiders en middenmanagers tot de zwaarste bestuurs- en directieposities: B&T heeft ruime ervaring met werving & selectie exclusief voor het onderwijs en heeft daarvoor alle expertise in huis.

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Sluiten