Berenschot

Berenschot is een onafhankelijk organisatieadviesbureau met meer dan 400 medewerkers. Met gefundeerde adviezen en slimme oplossingen werken we aan een vooruitstrevende samenleving. Dat doen we al meer dan tachtig jaar. Alles wat we doen is onderzocht, onderbouwd en vanuit meerdere invalshoeken bekeken. Altijd op zoek naar duurzame vooruitgang.

Nederland is continu in ontwikkeling. Maatschappelijk, economisch en organisatorisch verandert er veel. Al meer dan tachtig jaar volgen wij als adviesbureau deze ontwikkelingen op de voet en werken we aan een vooruitstrevende samenleving. De behoefte om iets fundamenteels te betekenen voor mens en maatschappij zit in onze genen. Met onze adviezen en oplossingen hebben we dan ook actief meegebouwd aan het Nederland van vandaag. Altijd op zoek naar duurzame vooruitgang.

Alles wat we doen is onderzocht, onderbouwd en vanuit meerdere invalshoeken bekeken. Zo komen we tot gefundeerde adviezen en slimme oplossingen. Die zijn op het eerste gezicht misschien niet altijd de meest voor de hand liggende. Juist deze eigenzinnigheid maakt ons uniek. Daarbij zijn we niet van symptoombestrijding. En gaan pas naar huis als het is opgelost.

Onze adviseurs staan midden in de samenleving. Ze kennen het werkveld waarin ze opereren als geen ander. Of het nu gaat om de toekomst van werk en organiseren, om het verbeteren van het openbaar bestuur, de energietransitie of de beste zorg voor iedereen: we spelen telkens weer een doorslaggevende rol bij het oplossen van vraagstukken van onze opdrachtgevers. Grondig op de inhoud, effectief in een complexe context en altijd met handelingsperspectief.

Berenschot_logo

Berenschot

Opgericht: 1938
Organisatie: Berenschot
Directie: de heer drs. H. (Hans) van der Molen
Aantal medewerkers: > 400 medewerkers
Locatie: Utrecht
Certificering: ISO 9001, ISO 27001

Berenschot

Downloads

Diensten

Onderzoek en advies

We doen onderzoek en adviseren organisaties bij strategische en operationele vraagstukken op vier terreinen: de toekomst van werk en organiseren, het verbeteren van het openbaar bestuur, de energietransitie en de toekomst van zorg.

Realisatie en implementatie

We beperken ons niet tot advies alleen. We realiseren tegenwoordig net zoveel als dat we adviseren. Daarbij maken we optimaal gebruik van de kansen en mogelijkheden die digitalisering met zich meebrengt.

Digitale producten en diensten

Onze adviespraktijk wordt in toenemende mate versterkt door digitale gereedschappen, zoals serious games, benchmarks, online assessments, geautomatiseerde functiewaardering en belonen etc.

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Sluiten