BMC

Ruim 100 topadviseurs met focus op het onderwijs, de overheid, zorg en woningcorporaties geven dagelijks het beste in het belang van de inwoner, leerling en cliënt. Resultaten van ons werk definiëren wij in maatschappelijk en/of financieel resultaat.

BMC is als geen ander advies- en onderzoeksbureau thuis in de dossiers van de publieke sector. Of het nu gaat om de bijdrage aan een moderne bedrijfsvoering, de ontwikkelingen in het onderwijs, de transitie in het sociale domein of de uitdagingen op het gebied van ruimtelijke investeringen; BMC bouwt samen met opdrachtgevers, de wetenschap, politiek en branche- en beroepsverenigingen aan nieuwe praktijken.

Alles voor het publieke belang

BMC richt zich met haar beleids- en organisatieadvies op het bieden van oplossingen voor meer complexe, vaak interdisciplinaire vraagstukken op het gebied van strategie en uitvoering. Vier kernwaarden bepalen hoe wij ons werk doen en hoe onze adviseurs met elkaar omgaan:

  • Wij leveren een bijdrage aan de publieke sector
  • Wij zijn een expertisebureau
  • Wij zijn marktgericht en ondernemend
  • Wij zijn betrokken bij elkaar

Waarmee we ons onderscheiden

Al meer dan 30 jaar werken wij samen met opdrachtgevers aan de verbetering van de kwaliteit van de publieke sector. BMC adviseert over en ondersteunt bij het implementeren van verbeteringen in beleid en uitvoering. Bij BMC werken meer dan 1000 adviseurs en interim-professionals iedere dag aan een toekomstbestendig Nederland, in het belang van de inwoner, de cliënt en de leerling.

BMC_Colour_RGB_300dpi

In het kort

Opgericht: 1986
Organisatie: B.V.
Directie: Lieke Schepers (algemeen directeur), Machteld Koelewijn, Jasper de Wit (Advies) en Pieter Vermaas (Implementatie)
Medewerkers: 100+
Locaties: Amersfoort, Den Haag, Veldhoven, Velp
Certificering:
* ISO-9001
* ACP
* CMC

Cases

Downloads

Diensten

Beleids- en organisatieadvies

Bij BMC ontwikkelen we oplossingen voor complexe, vaak interdisciplinaire vraagstukken op het gebied van strategie en uitvoering. Onze adviseurs zijn ook inzetbaar voor tijdelijke opdrachten met grote veranderkundige opgaven.

Onderzoek

Staat u voor een complexe beslissing? Onderzoek helpt om de juiste afweging te maken. We voeren veel maatschappelijke kosten-batenanalyses uit en doen maatwerkonderzoek naar samenwerkingsverbanden, exploitaties en haalbaarheid.

Training en opleiding

Onze adviseurs kijken mee in vele verschillende keukens. Ze verzamelen zo een schat aan ervaring, die ze graag met u delen in onze hooggewaardeerde trainingen en coaching op maat.

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Sluiten