Technologie- en innovatieconsultants die maatschappelijke impact creëren met interdisciplinaire expertise en innovatieve oplossingen voor een digitale toekomst. Met meer dan 10.000 werknemers die wereldwijd verspreid zijn over 36 kantoren en 37 creatieve studio’s helpen wij jou transformeren naar de toekomst.

Capgemini Invent

Capgemini Invent helpt wereldwijd organisaties transformeren en duurzame groei te realiseren in het digitale tijdperk. Met expertise op het gebied van technologie, strategie, innovatie, sustainability en data-analyse biedt Capgemini Invent op maat gemaakte oplossingen en adviesdiensten aan klanten in diverse sectoren.

Onze aanpak is gebaseerd op het begrip dat echte verandering voortkomt uit het omarmen van zowel de menselijke als technologische aspecten van een organisatie. We combineren diepgaande bedrijfsinzichten met technologische kennis en creativiteit om effectieve oplossingen te ontwikkelen. Een powerhouse voor innovatie, design en transformatie.

Met een team van vijfhonderd experts in Nederland en ruim tienduizend wereldwijd hebben wij een breed netwerk van innovators klaar om bedrijven te helpen transformeren naar de toekomst.

Diensten

  • Customer first

Frog, onderdeel van Capgemini Invent werkt met klantgerichte ondernemingen om duurzame groei te stimuleren, door ervaringen op schaal te orkestreren en de kracht van data en technologie te benutten.

  • Enterprise transformation

Om wendbaarder, veerkrachtiger, relevanter en duurzamer te worden, hebben bedrijven een doelgerichte strategie nodig; verbeterde bedrijfsprocessen; een focus op werknemerservaringen, intelligent HR en cultuur; en een ondersteunend technologielandschap. Dit alles wordt geleverd door onze Enterprise Transformation-experts.

  • Intelligent Industry

Van slimme producten en nieuwe bedrijfsmodellen tot intelligente en duurzame activiteiten op basis van data en analyses: onze Intelligent Industry-oplossingen transformeren de wereld van engineering, supply chain, productie en dienstverlening – op maat.

Capgemini

Capgemini Invent

Opgericht: 1990
Organisatie: Capgemini
Aantal medewerkers: 10.000
Locatie: Utrecht

Capgemini Invent

Downloads

Diensten

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Sluiten