Collegamento

Collegamento werkt aan uiteenlopende opdrachten voor gemeenten en zorgorganisaties. Juist daar moeten ingrijpende keuzes worden gemaakt. De adviseurs van Collegamento helpen opdrachtgevers om die keuzes te maken en de consequenties van die keuzes te hanteren.

Onze aanpak
Hoewel iedere opdracht maatwerk vraagt en de adviseurs hun eigen werkwijze hebben, bestaat er wel een ‘Collegamento aanpak.’ Een aanpak waarin Collegamento zich onderscheidt en waarin onze adviseurs herkenbaar zijn.

  1. We starten altijd bij de ambitie van de opdrachtgever: wat is het gewenste doel of effect?
  2. We bezien het vraagstuk in de context: wat zijn de belangen, wensen en (on)mogelijkheden van de opdrachtgever zelf, van het team of de afdeling, van de organisatie als geheel en hoe past dat in de politiek-bestuurlijke en maatschappelijke omgeving?
  3. We managen de consequenties van gemaakte keuzes: inzichtelijk maken van de consequenties, het accepteren van deze consequenties en het vervolgens samen bepalen hoe we de consequenties kunnen hanteren.
  4. We werken in co-creatie: samen klaren we de klus, vanuit een duidelijke rolverdeling!
  5. We maken het werkend in de praktijk: we regisseren het proces en zetten onze veranderkundige en organisatiekundige expertise in om de plannen van papier af te krijgen en in de dagelijkse praktijk te laten werken
  6. We hebben een professionele passie voor het publiek domein, die we delen met onze opdrachtgevers en waarbij onze inzet er op gericht is om het publiek domein steeds een stukje beter te maken
  7. We zetten onszelf in als instrument en zien onze opdrachten als kans voor groei en ontwikkeling, zowel van onszelf als van onze opdrachtgevers.

Diensten

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Sluiten