Deloitte

Door de opkomst en exponentiële groei van nieuwe technologieën verandert de wereld de aankomende jaren radicaal. Geen bedrijf of organisatie kan om de gevolgen van de verregaande digitalisering en informatisering heen. Deloitte Consulting kent de uitdagingen in uw branche en vertaalt marktproblemen van de toekomst naar creatieve en innovatieve oplossingen. Onze professionals werken in multidisciplinaire teams en hebben daarom een zeer brede visie op de vraagstukken van onze klanten. Zij leveren meetbare en blijvende resultaten.

Door de opkomst en exponentiële groei van nieuwe technologieën verandert de wereld de aankomende jaren radicaal. Geen bedrijf of organisatie kan om de gevolgen van de verregaande digitalisering en informatisering heen. Deloitte Consulting kent de uitdagingen in uw branche en vertaalt marktproblemen van de toekomst naar creatieve en innovatieve oplossingen. Onze diensten zien toe op:

- Business Operations

- Enterprise Technology & Performance

- Strategy, Analytics en M&A

- Customer & Marketing

- Human Capital

Onze professionals werken in multidisciplinaire teams en hebben daarom een zeer brede visie op de vraagstukken van onze klanten. Zij leveren meetbare en blijvende resultaten. Zo helpen zij het publieke vertrouwen in de kapitaalmarkten te versterken, stellen cliënten in staat te transformeren en te floreren en bereiden de weg naar een sterkere economie, een rechtvaardiger samenleving en een duurzamere wereld. Deloitte Consulting is de betrouwbare en innovatieve partner die u nu inzicht geeft in de kansen van uw toekomstige business.

Logo Deloitte

Deloitte

Opgericht: 1994
Organisatie: Deloitte Consulting B.V.
Directie: 14 leden, met Erik Nanninga als Managing Partner Deloitte Consulting B.V.
Aantal medewerkers: 1800
Locatie: Amsterdam
Certificering: ISO 9001-2021

Klantcases

Downloads

Diensten

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Sluiten