'Onze adviseurs zijn op missie: bijdragen aan een weerbare en wendbare publieke sector.'

& Van de Laar | Denkers en doeners voor de publieke sector

& Van de Laar is een onafhankelijk organisatieadviesbureau met denkers én doeners voor de publieke sector. Onze adviseurs zijn op missie: bijdragen aan een zelfbewuste en wendbare publieke sector. Dat doen wij door sámen met onze opdrachtgevers resultaatgericht, betrokken en met energie te werken aan hun maatschappelijke en organisatievraagstukken. De bestuurlijke toekomst van gemeenten. De vormgeving, evaluatie en doorontwikkeling van samenwerkingsverbanden. De structurering van en sturing op een organisatie(onderdeel). Mens-, team- en organisatieontwikkeling. Grip op het sociaal domein. Het doen van onafhankelijk onderzoek. Stuk voor stuk vraagstukken waarop onze ervaren adviseurs én jonge talenten graag hun hersens kraken en waarvoor zij met passie hun handen uit de mouwen steken.

Waarmee we ons onderscheiden

& Van de Laar heeft een sterke focus op de lokale overheid. De vraagstukken waarvoor gemeenten, samenwerkingsverbanden, provincies en waterschappen aan de lat staan kennen voor ons nauwelijks geheimen. Wij investeren in het opbouwen van diepgaande kennis op deze thema's én zetten onze kennis en ervaringen om in vernieuwende inzichten, die we graag actief delen met onze relaties. Onze strategische advisering verbinden wij met het daadwerkelijk helpen van onze opdrachtgevers bij de realisatie van de beoogde verandering. Dat doen wij graag in de combinatie van ervaren rotten met jonge talenten om onszelf en onze opdrachtgevers scherp te houden. Dat geeft energie én waarborgt de kwaliteit van onze dienstverlening.

Logo van de laar

In het kort

Opgericht: 2010
Organisatie: B.V.
Directie: Stan van de Laar (directeur, eigenaar)
Aantal medewerkers: circa 15
Locatie: Landelijk werkend, standplaats Eindhoven

Cases

Downloads

Diensten

Onderzoek en advies

Vanuit een onafhankelijke en kritische blik bieden wij inzicht, op basis van feiten én meningen. Onderzoek verbinden wij graag met advisering om de opdrachtgever te helpen bij het maken van tactische of strategische keuzes.

Procesbegeleiding & Realisatie

Na een veelbesproken advies of een politiek-bestuurlijk besluit is het niet af. Wij helpen bij het realiseren van de beoogde verandering. Wij voelen ons thuis in de rol van procesbegeleider, projectleider, programmamanager of kwartiermaker.

Interim, executive search en werving & selectie

Wij realiseren maatschappelijke opgaven en bestuurlijke ambities door de inzet van onze interim-managers, of door executive search en/of werving & selectie van ervaren managers en adviseurs. Dit doen wij via ons label GNGMKRS: www.gngmkrs.nl

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Sluiten