Hobéon

Hobéon ondersteunt u bij het oplossen van vraagstukken op het snijvlak van onderwijs, overheid en arbeidsmarkt. Wilt u uw onderwijsaanbod vernieuwen, de samenwerking tussen onderwijs en arbeidsmarkt verbeteren of uw kwaliteitszorgsysteem optimaliseren? Dan denken én doen onze adviseurs graag met u mee.

Hobéon is hét adviesbureau voor het (hoger) onderwijs. Als onderwijsinstelling, brancheorganisatie of overheid kunt u bij ons terecht voor strategische en kwaliteitszorg-gerelateerde vraagstukken. We adviseren en ondersteunen u bij de ontwikkeling van onderwijs dat aansluit op de behoeften van het werkveld. Onze adviseurs zijn specialisten op het gebied van (hoger) onderwijs, onderwijswetgeving, onderwijskwaliteit en kwaliteitszorgsystemen. Zij zetten hun expertise graag in om uw vraagstukken op te lossen.

Waarmee we ons onderscheiden

Onze onderwijsexpertise danken we aan onze jarenlange ervaring als evaluatie- en adviesbureau in het (hoger) onderwijs. U vindt bij ons een schat aan kennis, onder meer over onderwijsorganisaties en de kwaliteit van opleidingen. Om ons advies te laten beklijven, werken wij niet vóór u maar mét u. Samen zoeken we naar manieren om de kwaliteit van uw organisatie of opleiding systematisch en doelgericht te verbeteren. Onze adviseurs zijn Lloyd’s gecertificeerd Lead Auditor (ISO-9001).

Hobéon logo 2021 RGB met slogan

In het kort

Opgericht: 1992
Organisatie: B.V.
Directeur: Willem van Raaijen
Medewerkers: 44
Locatie: Den Haag
Certificering:
* ISO-9001
* ENQA, affiliate member
* Raad voor Accreditatie (Hobéon SKO)
* IRCA Lead Auditor (adviseurs)

Cases

Downloads

Diensten

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Sluiten