CREATING BETTER PLACES. Inspirerende en duurzame omgevingen voor leren, werken, vrije tijd en zorg. Met hospitality, facility management, inkoop en huisvesting. Van advies tot uitvoering en van inspiratie tot coaching.

Hospitality Group

Creating better places is de uitdaging van vrijwel alle organisaties in alle markten om (nog) beter te worden. Beter als dienstverlener, beter als werkgever, beter als maatschappelijke speler in een steeds grotere markt. Van bedrijfsleven, onderwijs en zorg tot overheid.

Creating better places is onze bijdrage aan innovatie bij onze opdrachtgevers. Innovatie omarmen maakt organisaties succesvoller omdat ze beter kunnen inspelen op de in hoog tempo veranderende context. We zorgen dat onze opdrachtgevers vooroplopen in workplace engagement, cliëntgerichte en betaalbare zorgfaciliteiten, uitdagende campussen en onderwijsvoorzieningen en maatschappelijk verantwoorde sport-, welzijns- en cultuurvoorzieningen.

Creating better places is onze missie om aantrekkelijke en excellent georganiseerde omgevingen voor werken, leren, vrije tijd en zorg te realiseren. Met creatieve en duurzame oplossingen op het gebied van hospitality, facility management, huisvesting en inkoop. Omgevingen die een stevige identiteit en een duidelijk DNA verbeelden. Die het beste uit mensen halen. Die goed georganiseerd zijn. Waar het draait om mensen op de juiste plek. Waar mensen kunnen groeien.

Creating better places doen we dagelijks met circa 100 adviseurs en interim managers die bij ons werken. Met een eigen verhaal, unieke talenten, een gedeelde visie en dezelfde waarden. Allemaal bevlogen, slim en to the point. Ze maken het verschil en wij zorgen dat ze het verschil kunnen blijven maken.

We helpen onze opdrachtgevers met de vraag hoe ondersteunende diensten als FM, RE, ICT en HRM de duurzame waarde voor de organisatie kunnen vergroten. Samen werken we aan een maatschappelijk verantwoorde bedrijfsvoering en ontwikkelen we innovatieve en duurzame oplossingen voor kantoren, ziekenhuizen, onderwijs en bijvoorbeeld sportaccommodaties. Van visie tot en met praktische implementatie.

Of het nu gaat om een visie op duurzame huisvesting, circulair inkopen, een circulaire werkplekinrichting, een vegan assortiment in het restaurant of het ontwikkelen van een duurzame mindset bij fm-medewerkers. We laten bestaande patronen en systemen los, denken out-of-the-box en hopen anderen te inspireren met onze duurzaamheidsambities.

Diensten

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Sluiten