De mensen maken ICS. Samen zijn we een collectief van gedreven experts, met passie voor maatschappelijk betekenisvolle opgaven. Plezier is daarbij onze belangrijkste bindende kracht.

ICSadviseurs

Onze betrokken huisvestingsadviseurs en bouwprojectmanagers brengen ambities tot leven op het gebied van zorg, onderwijs, sport en welzijn. De bedrijfsfilosofie van ICSadviseurs is gebouwd op vijf kernprincipes.

Multidisciplinair
Multidisciplinaire teams zijn onze kracht. We brengen er alle aspecten van advies en bouwmanagement bij elkaar, zodat we gespecialiseerd en veelzijdig werken.

Kennisgedreven
ICS is gebouwd op kennis. Onze expertise maakt ons bijzonder en stelt ons in staat de beste oplossingen te vinden. We weten veel, maar zijn nooit uitgeleerd.

Innovatief en duurzaam
Bouwen voor de toekomst vraagt om een scherp oog voor nieuwe ontwikkelingen. We weten wat er speelt in onze markten, in de bouwsector én in de maatschappij.

Echt samenwerken
Teambuilding tussen alle betrokken partijen is de basis voor een succesvol functionerende projectorganisatie. Samen nemen en delen we onze verantwoordelijkheid.

Gepassioneerd
De mensen maken ICS. Samen zijn we een collectief van gedreven experts met hart voor ons werk. Plezier is daarbij onze belangrijkste bindende kracht.

Diensten

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Sluiten