'Gedegen analyses gekoppeld aan concrete en haalbare resultaten, dat is waar opdrachtgevers behoefte aan hebben. Dat betekent voor hen onafhankelijk advies op maat gemaakt en van hoge kwaliteit.'

JBR

JBR is een onafhankelijk, internationaal opererend managementadviesbureau met ruim 30 jaar ervaring in strategische vraagstukken, corporate finance en restructuring. Het hart van onze aanpak bestaat uit een flexibele benadering en nauwe samenwerking met klanten. Met praktijkgerichte oplossingen kunnen we duurzaam bijdragen aan de ontwikkeling en continuïteit van uw bedrijf.

JBR (waaronder JBR Management Consultants & JBR Corporate Finance) helpt opdrachtgevers in binnen- en buitenland bij de koersbepaling en continuïteit van hun ondernemingen. We zijn gespecialiseerd in strategie, corporate finance en restructuring/debt advisory.

Van energie tot zorg en wonen
Sinds onze oprichting in 1984 hebben we een substantiële (inter)nationale opdrachtenportefeuille opgebouwd. Onze opdrachtgevers zijn beursgenoteerde ondernemingen, familiebedrijven en diverse investeerders en banken. We zijn zeer actief binnen de sectoren Maritiem, Offshore, Energy & Environmental Services, Food & Agri, DMIT (Digitale Media & Informatie Technologie) en Zorg en Wonen. Daarbinnen beschikken we over specifieke sectorkennis en een uitgebreid internationaal netwerk.

Onafhankelijk advies, nu én later
Met ondernemerschap, maatwerkoplossingen en toewijding streven we naar een intensieve samenwerkingsrelatie. We adviseren onafhankelijk zonder enig belang bij het resultaat van ons advies. Daardoor bouwen we vaak langetermijnrelaties op met onze opdrachtgevers.

Waarmee we ons onderscheiden
JBR combineert brainpower mét realisatiekracht. Die combinatie van denken en doen wordt gewaardeerd door opdrachtgevers. Wat onze werkwijze kenmerkt, is dat we alle privatiserings-, opvolgings-, fusie- en overnamevraagstukken vanuit een strategisch perspectief benaderen. Door de combinatie van strategisch advies en corporate finance zijn we in staat om onze adviezen aan u kwantitatief te onderbouwen en te vertalen naar aandeelhouderswaarde.

JBR_logo_payoff_S4_RGB_groot

In het kort

Opgericht: 1984
Organisatie: B.V.
Directie: Ronald van Rijn (managing partner)
Medewerkers: 30
Locaties: Zeist
Certificering:
* ISO-9001
* ACP

Downloads

Diensten

Strategie

Voor JBR hangt strategie altijd samen met groei, krimp of optimalisatie van activiteiten. Gezamenlijk analyseren we de huidige markt en uw onderneming. We verkennen mogelijke ontwikkelingsrichtingen en bepalen uw toekomststrategie.

Corporate Finance

JBR begeleidt transacties, waardeert ondernemingen en activiteiten en trekt eigen en vreemd vermogen aan om strategische doelen te bereiken. Dit doen we onafhankelijk en op basis van een resultaatonafhankelijke vergoedingsstructuur.

Restructuring

Komt uw onderneming in (financieel) zwaar weer terecht? Met een herstructurering bieden onze adviseurs u een continuïteitsperspectief. Zij richten zich daarbij op de financiële en/of operationele herinrichting van uw onderneming.

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Sluiten