We zijn een team van enthousiaste, betrokken en creatieve veranderaars. We werken aan actuele, maatschappelijke vraagstukken bij gemeenten. Daarbij gaan we voor een resultaatgerichte aanpak, waarin de samenwerking met onze opdrachtgevers centraal staat.

Nautus

We werken voor gemeenten. Zij kunnen bij ons terecht voor een resultaatgerichte aanpak voor ieder maatschappelijk vraagstuk in het sociaal domein. Onze betrokken en creatieve adviseurs en projectleiders werken aan concrete resultaten binnen een beperkte tijd. En altijd samen met collega’s bij de gemeente.

We zijn een divers team. Met uiteenlopende competenties en ervaringen. Iedere vrijdag komen we samen. Om de kwaliteit van ons werk én onze persoonlijke ontwikkeling te stimuleren. Dát is de kracht van Nautus.

De kracht van het team gebruiken we ook in onze opdrachten. Vooral door te werken in duo’s. Werken in duo’s heeft voordelen. We brengen dynamiek door de mix van ervaring, energie en kennis. En tegelijkertijd zekerheid en continuïteit, want twee weten en kunnen meer dan één. En de onderlinge afstemming dan? Die regelen we op onze vrijdag.

Onze diensten

  • Nautus werkt aan actuele vraagstukken binnen het sociaal domein.
  • Bestaanszekerheid, (arbeids)participatie, maatschappelijke opvang, vluchtelingen en inburgering.
  • Op dit moment werken we ook aan het bevorderen van publieke gezondheid, preventie (IZA/GALA), (energie)armoede en het verbeteren van de zorg voor ouderen en de jeugd.
nautus_woordmerk_01_rgb2400_colour (5) (002)

Nautus

Opgericht: 15 juli 2004
Organisatie: Nautus
Directie: Kosha Schipper, Joost Cornielje, Peter Verduin
Aantal medewerkers: 44
Locatie: Amersfoort
Certificering: Om de hoge kwaliteitsstandaard van onze dienstverlening blijvend te borgen, werken wij op basis van een samenhangend geheel van afspraken, werkwijzen en methodieken gebaseerd op de eisen en normen van NEN 4400-1, ISO 26000:2010 en ISO 9001:2015. Kijk op: https://nautus.nl/kwaliteit/

Nautus

Downloads

Diensten

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Sluiten