Novisource

‘Change is constant. Either you’re in, or you’re out’. De projectmanagers, business consultants en interim-managers van Novisource helpen organisaties om te gaan met de steeds veranderende wereld. Dagelijks vertalen zij actuele en relevante thema’s op het gebied van business en ICT naar bedrijfsvoering en operationele processen.

De wereld is in transitie. Organisaties moeten mee veranderen. Bij Novisource helpen we organisaties – met name in de financiële sector – daarmee om te gaan. We zijn een beursgenoteerd team van ervaren projectmanagers, business consultants en interim-managers.

Hét bureau voor de financiële sector

Onze collega’s van Insurance & Pensions zijn specialisten op het gebied van pensioen- en verzekeringsportefeuilles. Zij helpen bij het inrichten van administratie- en beleggingssystemen en vernieuwingen in producten, werkwijze en organisatie.

Novisource Banking & Investments biedt opdrachtgevers risk management, regulatory reporting, financial accounting, asset & income management, securities en treasury/ALM. Onze Banking-experts adviseren, maar verzorgen desgewenst ook de realisatie en borging in uw organisatie. Ook hebben zij ervaring met de belangrijkste automatiseringssystemen in de markt.

Waarmee we ons onderscheiden

De specialisten van Novisource zijn experts in de sector waarin zij hun klanten helpen. We selecteren hen op hun ondernemende kwaliteiten en realisatiekracht. Daarmee helpen zij organisaties om zich te ontwikkelen en hun doelen te realiseren. Novisource bedient de markt vanuit werkmaatschappijen die naar sector zijn gespecialiseerd. Door deze sterke focus bouwen we continu aan onze kennis en ervaring binnen deze sectoren. We weten wat er speelt en zijn altijd op de hoogte van actuele ontwikkelingen in de markt.

logo-novisource

In het kort

Opgericht: 2004
Organisatie: N.V.
Directie: Philip van Blanken (CEO), Peter Specht (CFO)
Aantal medewerkers: 100+
Locaties: Nieuwegein
Certificeringen:
* ISO-9001
* FIRA Rating Brons

Cases

Downloads

Diensten

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Sluiten