'Wij hechten aan basiswaarden als vakmanschap en ambachtelijke kwaliteit. De beste garantie voor een scherpe blik en voor een advies met échte impact voor de opdrachtgever.'

PBLQ

Al meer dan 20 jaar zijn wij verbinders in de informatiesamenleving. Dit past bij onze focus op informatiemanagement en alles wat daar bij komt kijken. Onze samenleving transformeert in een rap tempo naar de informatiesamenleving en juist daar kunnen wij voor onze (semi) publieke opdrachtgevers het verschil maken.

Met advies, opleidingen en traineeships dragen wij graag bij aan een slimme en robuuste informatiesamenleving waarin overheid, burgers en bedrijven veilig informatie uitwisselen. Wij zijn gecommitteerd aan een goed functionerende digitale overheid.

Verbinders in de informatiesamenleving
Bij PBLQ weet u zich verzekerd van onafhankelijk en gedegen advies met een duidelijk handelingsperspectief. Of het nu gaat om complexe (keten en netwerk) ICT verandervraagstukken of om het inrichten van informatiemanagement. Het advies van PBLQ vindt vaak plaats op hoog niveau waarbij bestuurlijke, organisatorische en technologische complexiteit en politieke gevoeligheid gelijk op gaan. Wij bieden bestuurders en (programma- en project)managers comfort door hen met raad en daad bij te staan.

Daarnaast verzorgen wij al veertig jaar opleidingen voor het (semi) publieke domein. De praktijk van onze deelnemers en opdrachtgevers vormt het uitgangspunt voor onze programma’s. Onze visie op leren is gestoeld op onze ervaring met een grote variëteit aan ontwikkelvraagstukken van mens en organisatie in het (semi) publieke domein.

Waarmee we ons onderscheiden

  • Vertrouwd partner van de overheid en betrokken bij de publieke zaak
  • Sterk op het snijvlak openbaar bestuur, organisatie en ICT
  • Hoge kwaliteit met maatschappelijk toegevoegde waarde
  • Onafhankelijk, betrouwbaar en bestuurlijk sensitief
  • “I” als wezenlijk onderdeel van het primaire proces
  • Adviseurs met veel affiniteit en passie voor het publieke domein
  • Onze trainers en docenten kennen het (semi) publieke domein door en door, omdat zij er hebben gewerkt of (wetenschappelijk) onderzoek hebben uitgevoerd.
  • Betrokkenheid van ervaren PBLQ-adviseurs bij ons traineeship
logo-pblq1

In het kort

Opgericht: 2012
Organisatie: B.V.
Directie: Henk de Jong
Medewerkers: 120
Locaties: Den Haag
Certificeringen:
* ISO-9001
* CIIO

Cases

Downloads

Diensten

Advies

PBLQ maakt van verandering verbetering; wij versterken de publieke sector en ondersteunen deze op het snijvlak van openbaar bestuur, personeel en organisatie en ICT.

Onderzoek en innovatie

Ons onderzoekswerk voor de publieke sector omvat het in kaart brengen van best practices, analyseren en evalueren van complexe projecten, kwaliteitscontroles, het begeleiden van promotieonderzoeken en het signaleren van trends.

Opleidingen

Nieuwe taken en rollen vragen om nieuwe kennis en vaardigheden van medewerkers. Onze opleidingen zijn hierop gericht. Wij ontwikkelen het menselijk kapitaal voor de publieke sector van morgen.

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Sluiten