PwC

Onze klanten en de samenleving hebben te maken met grote uitdagingen. Zij verwachten - en wij willen - dat onze dienstverlening en andere activiteiten bijdragen aan het oplossen van deze belangrijke problemen en helpen vertrouwen te bouwen in de maatschappij. Dat is ons bestaansrecht en daarmee onze ‘purpose’.

Wij zitten midden in een transformatieproces om de organisatie te worden die deze purpose echt waarmaakt. Wij zijn ervan overtuigd dat dit de enige weg om relevant te blijven voor onze stakeholders. De purpose is ons kompas voor het ontwikkelen van nieuwe dienstverlening die niet alleen ten goede komt aan onze klanten, maar aan de hele maatschappij.

Het waarmaken van onze purpose zit niet alleen in wat voor dienstverlening wij leveren, maar ook in de vraag hoe we dat doen. Daarom hebben wij waarden geformuleerd die in lijn liggen met onze purpose. Als we waarde willen toevoegen aan klanten en de maatschappij moeten we een goed begrip hebben van hun behoeften. Dat vergt een ‘outside-in’-perspectief en het hanteren van verschillende perspectieven bij het bedenken van oplossingen.

Diensten

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Sluiten