'Er is eigenlijk geen verschil tussen inhoud of impact. Een advies is pas goed als het hand-in-hand gaat met het resultaat dat het moet opleveren. Het een kan niet zonder het ander.'

Rijnconsult

Rijnconsult helpt organisaties succesvol veranderen. Wij hebben meer dan 35 jaar kennis en ervaring op het gebied van Lean, Leiderschap en Ketens & Netwerken. Ons doel is om klanten en hun diensten duurzaam te versterken door ze slimmer te laten (samen)werken.

Wij maken complexe situaties graag helder voor u en stellen uw oorspronkelijke doelen daarbij centraal. Onze aanpak is pragmatisch en mensgericht, met maatschappelijke relevantie als richtpunt.

Wie wij helpen succesvol te zijn
Wij werken voor grote Nederlandse organisaties in het bedrijfsleven en de (semi-) overheid. Wij zijn goed ingevoerd in de dynamiek van sectoren als gemeenten, agri & food, industrie, zorg en onderwijs.

Waarmee we ons onderscheiden
Opdrachtgevers waarderen onze gedrevenheid en menselijke benadering. Daardoor bouwen we vaak zeer langdurige klantrelaties op en krijgen we een 8,4 als gemiddelde klantwaardering. Dat is de verdienste van onze adviseurs, die in staat zijn om heel pragmatisch complexe situaties begrijpelijk te maken. Zij staan ook voor ú klaar om samen op zoek te gaan naar uw oorspronkelijke doelen. Om deze vervolgens gezamenlijk met u te realiseren. Daarnaast zijn wij een maatschappelijk betrokken bureau met veel aandacht voor duurzaamheid.

logo-rijnconsult

In het kort

Opgericht: 1978
Organisatie: B.V.
Directie: Boris Gooskens zal het stokje per 1 maart 2020 overnemen van Diederik Hommes, Eveline van Westerop
Aantal medewerkers: 40
Locaties: Utrecht
Certificering:
* ISO-9001
* ACP
* CMC

Cases

Downloads

Diensten

Lean

Onze ervaring leert dat het toepassen van het Lean-instrumentarium alleen een organisatie niet Lean maakt. Iedereen moet ook Lean kunnen denken én handelen. Met onze tools maakt u uw verbeterpotentieel inzichtelijk.

Leiderschap

Leiders in hun kracht zetten, medewerkers in hun element en de organisatie in een flow brengen. Onze succesformule ‘Realtime Leadership Development’ is het resultaat van meer dan 35 jaar ervaring in leiderschapsontwikkeling.

Ketens & Netwerken

Organisaties krijgen meer voor elkaar als ze samenwerken in ketens en netwerken. Het verbeterpotentieel hierbij is enorm. Onze adviseurs helpen u graag bij het realiseren van dit potentieel.

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Sluiten