"Wij zetten ons in om een duurzame en gezonde toekomst te realiseren en gaan de uitdagingen aan op het gebied van voedsel, landbouw, energie en volksgezondheid. Met inhoudelijk advies en verrassende communicatie."

Schuttelaar & Partners

Bij Schuttelaar & Partners dromen we van een duurzame en gezonde toekomst. Al ruim 25 jaar werken we samen met onze klanten aan de realisatie hiervan en hebben we veel voor elkaar gekregen. Helaas is een zorgeloze toekomst niet vanzelfsprekend. Onze planeet blijft kwetsbaar. Business as usual is niet langer een optie. Uitdagingen rond voedsel, klimaat, grondstoffen, energie en volksgezondheid betekenen dat we onze economie radicaal anders moeten inrichten: circulair en toekomstgericht.

Duurzaam en gezond
We richten ons op het duurzamer en gezonder maken van ons agrofoodsysteem en het realiseren van een vitale samenleving waarin de kwaliteit van leven voorop staat. We zetten ons in voor de verandering van de voedselproductie zodat een groeiende bevolking gevoed kan worden zonder de aarde uit te putten. Waarbij alle schakels in de landbouw- en voedselketen een passende beloning voor hun inspanningen verdienen. En dat een duurzame en gezonde voedselkeuze voor consumenten vanzelfsprekend wordt. We dragen bij aan betaalbare gezondheidszorg voor iedereen en stimuleren een gezonde leefstijl in alle levensfasen.

Onze multidisciplinaire teams, bestaande uit vakmatige experts, communicatie- en public affairs adviseurs, designers en digital developers, zetten zich hier met hart en ziel voor in. Gepassioneerde vakmensen werken graag bij ons. Specialisten die hun kennis en denkvermogen koppelen aan ons ideaal om daadwerkelijk bij te dragen aan een gezondere en duurzamere planeet. Samen bouwen we zo aan innovatieve projecten met impact.

Wij maken business van de verandering. Dat was bij onze oprichting ruim 25 jaar geleden onze missie. En die is nu actueler dan ooit.

LOGOS&P

Schuttelaar & Partners

Opgericht: 1995
Organisatie: B.V., werkmaatschappij van Healthy World Cooperation
Directie: coöperatieve structuur; 8 partners onder wie Marcel Schuttelaar
Medewerkers: 104
Locaties: Den Haag, Wageningen en Brussel
Certificering: B-Corp

Projecten met Impact >>

Diensten

Inhoudelijk Advies

Wij helpen onze klanten met een effectieve en uitvoerbare strategie. Door gezonder en duurzamer te ondernemen worden organisaties future proof en leveren zij een significante bijdrage aan de verduurzaming.

Communicatie

Voor alle projecten en media ontwikkelen we communicatie met impact. Daarvoor hebben we een eigen full service communicatiebureau met experts op het gebied van strategie, concept, copy, design, web development, social media en PR

MVO

Door een doordacht en oprecht MVO-beleid te voeren, kan het onderscheidend vermogen van organisaties vergroot worden. Voor onze klanten ontwikkelen, implementeren en communiceren we unieke MVO-strategieën.

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Sluiten