'Kwaliteit leveren en resultaten neerzetten. Daar gaat het om. Dat kan alleen met de beste mensen, met de juiste ervaring. ROA-bureaus hebben dat. Wij hebben dat.'

Van de Bunt Adviseurs

Van de Bunt is een middelgroot adviesbureau voor strategie, organisatie en management. Wij ondersteunen al sinds 1933 bedrijven, instellingen en overheden met onze inhoudelijke en veranderkundige expertise. We verkennen met u het vraagstuk van uw organisatie en voegen tijdelijk toe wat nodig is om als opdrachtgever/organisatie zelfstandig verder te kunnen.

Van de Bunt is een middelgroot adviesbureau voor strategie, organisatie en management. Wij ondersteunen bedrijven, instellingen en overheden met onze inhoudelijke en veranderkundige expertise. Dat doen we op het terrein van:

 • Strategie, bestuur en beleid
 • Organisatieontwikkeling
 • Management development en coaching
 • Proces-, project- en programmamanagement

Van de Bunt is een onafhankelijk organisatieadviesbureau met een menselijke maat. De adviseurs aan wie onze opdrachtgevers het vertrouwen schenken, zijn ook degenen die de opdracht uitvoeren. We werken vanuit het vertrekpunt dat mensen/organisaties zelf veel kunnen en weten en dat de inzet van externe adviseurs daaraan complementair moet zijn. Wij voegen tijdelijk die inhoudelijke en veranderkundige expertise toe die nodig is om als organisatie zelfstandig verder te kunnen.

Waarmee we ons onderscheiden

De kracht van Van de Bunt is het realiseren van een maximaal resultaat, vanuit een productieve samenwerking met opdrachtgevers. Samen onderzoeken we uw vraag en ontwikkelen een doeltreffende en doelmatige aanpak. Onze werkwijze kunnen we typeren als volgt:

 • Geen standaardproduct, maar maatwerk
 • Resultaatgericht, we komen er altijd uit
 • Actief op zoek naar nieuwe ontwikkelingen
 • Niet forceren, wel confronteren
 • Balans tussen tijd nemen en tempo maken
 • Oog voor de zaak én de mensen
 • Naast de formele posities ook werken met de dynamiek in het krachtenveld
 • U in positie brengen om zelf verder te gaan
221122-VDB-Logo-RGB (002)

In het kort

Opgericht: 1933
Organisatie: B.V.
Directie: Ila Kasem
Medewerkers: 20
Locaties: Amsterdam
Certificeringen:
* ISO-9001

Cases

Downloads

Diensten

Interveniëren in verwaarloosde organisaties

In organisaties met een ontwikkelingsachterstand lopen klassieke verandertrajecten stuk. Een werkelijkheidsanalyse onthult hoe de dingen echt gaan in de organisatie. Vanuit het erkennen van die situatie kan een organisatie al doende leren veranderen.

Scenarioplanning

In de toekomst kijken is moeilijk, haar precies voorspellen onmogelijk. Wat wel kan, is geordend nadenken over de toekomst. Het bouwen van toekomstscenario’s is daarvoor een inspirerende methode.In de toekomst kijken is moeilijk, haar precies voorspellen onmogelijk. Wat...

Alliantievorming

Organisatiedoelen realiseren door het aangaan van een strategische alliantie. Dat kan een krachtige en effectieve werkwijze zijn. Maar… gaat dat niet leiden tot eindeloos gepraat, verlies van regie, en Gordiaanse organisatieknopen? Onze ervaring is dat dat, mits...

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Sluiten