Verdonck, Klooster & Associates

ICT dient de mens. Dat is kort gezegd de opvatting van Verdonck, Klooster & Associates (VKA). En als strategisch ICT-adviesbureau hebben we de technische kennis én de organisatorische ervaring om dat ook echt waar te maken. Het maakt ons een unieke partner voor opdrachtgevers die het hoogste rendement uit hun ICT-investeringen willen halen.

Bij VKA zijn we ervan overtuigd dat Nederland door een goede inzet van ICT nog sterker kan worden. De dienstverlening aan burgers en bedrijven kan sneller, beter en eenvoudiger. De duurzaamheid kan worden verbeterd. En er liggen uitstekende kansen voor innovatieve nieuwe concepten die we nog beter kunnen benutten.

ICT overstijgt het technische domein

Bedrijven en organisaties zijn zo afhankelijk geworden van een goed werkende informatievoorziening, dat het vaak een van de belangrijkste strategische onderwerpen op de agenda is. Dat maakt ICT tot een multidisciplinair vakgebied waar technologie, bedrijfsprocessen en organisatie bij elkaar komen.

Gedrevenheid leidt tot succes

VKA’ers hebben één ding gemeen: we willen ICT-projecten laten slagen. Als het moet, zetten we daar alles voor opzij. We houden niet van politiek bedrijven, stoelen warm houden, meehuilen of klagen. Maar een groot ICT-project tot een goed einde brengen, dat ervaren wij als succes. Voor u en voor onszelf.

Waarmee we ons onderscheiden

Door onze gedrevenheid en expertise is VKA een toonaangevend adviesbureau voor strategische ICT-projecten geworden. Een positie die we in de loop der jaren hebben veroverd. Advies van VKA is onbetwistbaar goed, gebaseerd op gedegen kennis én het wordt uitgebracht door vaardige professionals.

Vaste prijzen, geen uurtarieven

Wij werken bij voorkeur met vaste prijsafspraken. Kennis en expertise verrekenen op basis van bestede uren vinden wij niet meer van deze tijd. Liever kijken wij naar de daadwerkelijke toegevoegde waarde. In voorkomende gevallen gaan we resultaatverplichtingen of prestatiebeloning niet uit de weg.

logo-vka

In het kort

Opgericht: 1933
Organisatie: B.V.
Directie: Drs. Joost Beukers, Ir. Marc Gill’ard MBA
Aantal medewerkers: 100+
Locaties: Zoetermeer
Certificeringen:
* ISO-9001
* CISA
* CISSP
* IASSC
* NOREA

Cases

Downloads

Diensten

IT-strategie & -architectuur

Veel organisaties kampen met vraagstukken als ‘Wat wil ik met de cloud?’ en ‘Hoe los ik integratievraagstukken op?’. Wij helpen en ontwikkelen IT-strategieën, formuleren informatiebeleid, maken planningen en ontwerpen architecturen.

Programmamanagement & Communicatie

VKA begeleidt veelal programma’s waarin ICT een belangrijke component is. Daarbij ligt onze focus op de baten van ICT. Om die baten te realiseren verzorgen wij uw programmamanagement en -communicatie.

IT-optimalisatie & procesinnovatie

VKA voert al jarenlang verbeteringen door in ketens door de inzet van innovatieve ICT. Wij analyseren processen en zien kansen om met u aan verbeteringen in uw keten te werken

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Sluiten