'Wij hebben een voortdurende focus op kwaliteit, op onafhankelijkheid én op resultaat voor de opdrachtgever. Volgens mij is dat een kenmerk van alle ROA-aangesloten adviesbureaus.'

WagenaarHoes Organisatieadvies

WagenaarHoes ondersteunt u graag bij complexe organisatieveranderingen en vraagstukken op het gebied van strategievorming, leiderschapsontwikkeling en organisatieontwikkeling. Dat doen we al sinds 1987 voor zowel overheden als het bedrijfsleven.

Onze medewerkers treden afhankelijk van de situatie op als adviseur, trainer en coach of interim-manager. Wij zijn sterk in procesaanpak en interventies vanuit een stevig inhoudelijk fundament. Zo maken we complexe situaties verrassend snel inzichtelijk en hanteerbaar.

Uw partner in verandering

Wij werken intensief met u samen bij het doorgronden en aanpakken van lastige vraagstukken. Wij hebben daarbij altijd aandacht voor drie perspectieven:

  • Hoofd: inzicht in de problematiek, in het hoe en waarom van mogelijke oplossingen.
  • Hart: gevoel voor de menselijke kant van de zaak en de mensen die het moeten waarmaken.
  • Hand: effectief en efficiënt handelen.

U mag van ons kwaliteit, professionaliteit en innovatief vermogen verwachten. WagenaarHoes voldoet graag aan alle professionele eisen:

  • Lid van de Raad van Organisatie Adviesbureaus (ROA)
  • ACP-geaccrediteerd door de Orde van organisatiedeskundigen en -adviseurs (Ooa) voor het voldoen aan de internationale professionele standaard voor organisatieadviseurs (CMC)
  • ISO-gecertificeerd

Waarmee we ons onderscheiden

Onze focus is verbonden met onze traditie. We hebben een stevige positie in het openbaar bestuur. Wij richten ons op samenwerkingsvraagstukken, fuseren en de-fuseren, en de actuele kopzorgen van de top (waarbij we ook de link leggen met de ketenpartners buiten de overheid). Voor banken, verzekeraars en pensioenfondsen zijn we een vertrouwde partner bij lastige management- en leiderschapsvraagstukken. En in het onderwijs (van po-vo tot hogescholen) lossen we samen met de (top)leiding complexe inhoudelijke kwesties op.

logo-wagenaar

In het kort

Opgericht: 1987
Organisatie: B.V.
Directie: Alinda van Bruggen
Aantal medewerkers: 23
Locaties: Driebergen
Certificering:
* ISO-9001
* ACP
* CMC
* Management Drives® (adviseurs)

Cases

Downloads

Diensten

Strategievorming

Strategievorming biedt zicht op de positie van uw organisatie in haar omgeving. We ontwikkelen strategische opties binnen een helder proces. Het resultaat: een heldere koers in een turbulente tijd.

Leiderschapsontwikkeling

Inspirerend en effectief leiderschap, altijd in relatie tot actuele en toekomstige opgaven. Met WagenaarHoes ontdekt u hoe authentiek leiderschap uw organisatie sterker maakt.

Organisatieontwikkeling

Organisatieontwikkeling is het organiseren van effectieve oplossingen voor uw specifieke en complexe opgaven. Wij ondersteunen bedrijven, maatschappelijke instellingen en overheden hierbij op basis van sterke betrokkenheid, expertise en creativiteit.

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Sluiten